tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, January 19, 2013

GA Januari 2013 Nurul Yui

GA untuk bulan pertama iaitu Januari 2013. Jom tengok apa syaratnya ea. Oh ya, sebelum ini sila lihat { sini } untuk lebih memahami GA bulanan Nurul Yui okay.


Syarat-syaratnya :

1) Buat entry dengan tajuk " GA Januari 2013 Nurul Yui"
 dan linkkan ke entry ini

2) Letak gambar yang disediakan

3) Bina ayat berdasarkan gambar
yang mampu mencuit hatiku, akan dipilih

4) Dah siap, hantar link penyertaan di komen entry ini sahaja
sebelum bertukar tarikh 19/01/2013

5) Sila patuhi syarat yang sangat mudah seperti di atas


- letak gambar ini dalam entry dan reka ayat -


Sila bina ayat berdasarkan gambar di atas

dalam sangkar : Kika
luar sangkar : Shinchan


Tak faham? Okay, meh aku bagi contoh macam mana ayat yang perlu korang sediakan ea. Senang aje. Seringkas boleh pun takpe sebab aku akan nilaikan yang mana mampu mencuit hatiku bagi mereka ayat mereka berdua ini.


Contoh :

Shinchan : Oh sayangku Kika, marilah kita bergurau senda diluar sangkar

Kika : Arghh! Taknak!! Merajuk dengan kamu sebab kamu ngorat kucing lain tadi


Dua ayat pun takpe seperti contoh yang diberikan. Lebih pon okay. Ikut kreativiti kalian lah ya. Ingat ea, 2 hari sahaja berjalan GA ini. Pemenang akan diberitahu secepat mungkin { nak nilai }. Tak perlu nak tag, nak follow, cukup jika yang join peka dengan update aku.


Hadiahnya? Seperti dalam gambar di bawah. Selamat "berayat" ya.




Tamat : Last submit entry sebelum 19/01/2013
Pemenang diumumkan : 22/01/2013
Hadiah dipos : 26/01/2013 ( beralamat dalam Malaysia sahaja )





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

Mrs Velentine said...

WAH KENA MENCUBA NASIBLAH NI

Saya Disini said...

gud luck

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Join
http://3259thelittleboy.blogspot.com/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui.html

Eza Boom Boom :) said...

okey, noted. bersedia untuk join.. ;)

IntaNBerliaN said...

akak ucapkan good luck pd yg join...akak xreti bab2 nak reka dialog ni.. hihii

Mimie said...

Akak join

http://pinkummi.blogspot.com/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui.html

are_lin@yu said...

menarik..inshaallah kalau kretif ayu join..hihi...gudluck utk semua!!

Mrs Velentine said...

join
http://www.msvelentine.my/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui.html

AyueJean said...

Hasil hentaman AJ Yang entah hape-hape.... =P

http://ayuejean.blogspot.com/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui.html

ieda said...

jom joint ramai2 .. ;)

Cik Nur said...

insyaALLAH...kalau sempat boleh join...
skrang bz sikit...

zila manaf said...

wah wah nnti xila dtg lagi ya hehe

ayut said...

nak join....ada idea dah...tp jap.. ^^

diana said...

kejap nya..tak pe2..kena pikir ayat ni..kalau sempat akak join ye..

Aishah Jahirah said...

gud luck utk semua yg join...:)

Shazreena Shukri said...

gud luck :)

jemput join giveaway reena..;)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-shazreena-shukri.html

^^eKaTiKaH^^ said...

ok, nak join. nak buat entry jap.. heee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck utk yg join akak pun lemah bab buat dialog ni hahahha..nk srh org buat dialog pandai la kihkihkih

permatabiru said...

saya join
http://www.permatabiru.my/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui.html

Cho Zila said...

ala akakk memang tak berapa nak pandailer membina ayatni.. kepada yang ingin mencuba selamat berjaya..

iAmCekbolat said...

dengan gilang gemilangnya . wehuuu

ayut said...

siap...

http://akuayut.blogspot.com/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui.html

baru teringt arini jumaat..kenala post jgk..hihi ^^

Yumida said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui_18.html

Hans said...

semoga berjaya kepada semua :-)

Eza Faezah said...

Eza join yer yui.. :D

http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui.html

Mimie Najib said...

nak join juga boleh..sekadar mencuba je.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui.html

butterfly said...

http://www.nurulazieyan.my/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui.html

Budak Kampung said...

sobahul khair yui
comey toi sugar glider 2
insyallah iman join punyer

mesti ngah happy ngn blogger perak kan?kim salam ngn dame

zila manaf said...

yuhuu kita dah join

http://www.dearxila.my/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui.html

maceh

Arya Addin said...

Err..aya tk nampak komen aya..so Aya post sekali lagi eh..huhu

http://aqumaryam.blogspot.com/2013/01/ga-januari-2013-nurul-yui.html

Myra Jay said...

Good luck pada yang mencuba :)

Akak minggu bz tak sempat nak join :D

MaYa MustWany said...

ni kalau abg afzal or abg boni join,tak mustahil menang..coz diorg tuh kelakar..hhihihi

Shida Radzuan said...

gudluck yg join nnt :)

Seneorita Baharin said...

Alaa xsempat nak join.huhu..good luck utk sesiapa yg msuk ga neh.. :)