tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, October 30, 2013

Pencarian 2 pemenang baru GA Oktober 2013 Nurul Yui

Ada 2 pemenang juga tak tuntut semalam. Maka seperti sedia maklum, entry kali ini pemenang dipilih berdasarkan siapa komen cepat dia yang dapat.


Taknak dah lengah masa. Kesian sponsor ternanti detail semua untuk melakukan pengeposan.


Khas untuk peserta GA Oktober 2013 Nurul Yui yang tidak memenangi apa-apa hadiah. Anda hanya perlu komen no peserta pada entry ini. Pemenang yang terpilih daku akan maklumkan terus ke blog mereka.


Rumpai Laut Gred AAA 400 gram x 1 orang
SETTLE TERIMA DARI SPONSOR


Fridge Magnet Melaka x 1 orang
SETTLE TERIMA DARI SPONSOR


2 orang pemenang baru dicari


UPDATE : DAH ADA PEMENANG


Maka, komen sahaja no peserta ok. Kalau boleh nak settle harini semua tuntut hadiah. Senang kerja untuk semua pihak.


InsyaALLAH nanti nak buat review atau testimoni tentang GA kali ini. 


* Rezeki untuk orang lain namanya =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Nisa Greennnpanda said...

congrats

Risha Melon said...

11 :)

nanakimie said...

haish,kalau tak menang laju da nana komen..hihi

Deqla Manjew said...

no 55. ;)

rokot nuluhon said...

No 37...nak jadi pemenang boleh? hehe :P

LienLiendot said...

57

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

mawar berduri said...

Ruginya...nsib bek sy menang topup kalu x dah grab cepat2

Cik Itah@RRP said...

nak nak huhu..ruginya mereka terlepas..tak apa la..bukan rezeki :)

Ieyzartd Syahieyr said...

no 35 datang sini.. :)
nk jugak hadiah..
hehe

Deqla Manjew said...

ehh.. akk menang fm yer? hihi.. thanks maklumkan.. ok akk bg detail yer.. ;)

Tihara said...

bestnya dapat hadiah.. :)

Eyma su said...

saya no 4..harap2 bertuah larh =D

Nurullai Abdullah said...

Wah,congratulation pada semua pemenang...

Hazmin Hamudin said...

Macam ni pun boleh. Haha. Tak tetap la pemenang dia.

azizah :) said...

nasib baik dah menang topup.. hahaha tq yui!

ayut said...

Nasib la sape yg tbatal tu.huhuhu.tahniah bt pmenang baru....hii