tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 10, 2013

Kepada yang sudi sponsor GA Oktober Nurul Yui

Macam tak percaya ada yang komen bagitahu sudi sponsor. ALLAH, teruja rasanya sebab first time. Aku yakin bukan mudah bab sponsor-sponsor ini. Semuanya perlu kerjasama.


Selama ini aku berGA semuanya dari aku sendiri walau hadiah tak seberapa. Muahahaha! InsyaALLAH GA bulan ini meriah sikit mungkin.


Kepada mereka yang sudi nak sponsor GA Oktober Nurul Yui, boleh emel daku di fashanusha@gmail.com dengan tajuk " SPONSOR GA OKTOBER NURUL YUI " supaya senang nak detect emel. Hihi. Nanti aku bagi detail GA.


Yang nak sponsor FM, voucher, shawl, atau apa sahaja, daku alu-alukan.


Tapi GA daku memang biasa sahaja maksud aku taknak membebankan juga peserta yang akan join. Mungkin mereka yang sponsor, peserta wajib follow blog @ boleh juga like page para sponsor jika ada. Senang kerja kan?


Setuju?


* Daku nantikan emel dari mereka yang sudi sponsor. Berdebar macam nak tunggu rombongan masuk minang. Eh!


Jom jana pendapatan sampingan dengan
Modal rendah tapi hasil insyaALLAH
Sebulan dapat RM 500!!

Nak tahu cerita aku tentang NMG
boleh search label NMGnetwork







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

adrianna syaz said...

Saya sgt setuju..hehe

Liza Licha said...

macam nak sponsor something je. hehe

aniswany lazim said...

bestnya dpt sponsor..nnti anis murah rezeki anis pn nk sponsor..hehe

ps:jemput ke blog anis,ada jemputan tettt..haha

Myra Jay said...

Akak pun klau GA senang2 insyaAllah dapat join, klau bnyak step susah sikit nak join, sebab kesuntukan masa kan :)

eintan nurfuzie said...

uhuk2.. t bagi detail ga okey?

Peringatan untuk yang nak kahwin/bakal berkahwin
info untuk korang
http://www.nurfuzie.com/2013/10/peringatan-untuk-bakal-pengantin.html

Peah!
http://www.nurfuzie.com/2013/10/peah-kucing-cik-en-yang-berbaka-

AmyZana said...

Lol kalau saya, saya hanya mampu sponsor gula2 sahaja =______=

Hazmin Hamudin said...

Wah.. Ok la tu ramai yang nak sponsor kan yui.. Semoga berjaya ye GA ni.

AbgDude a.k.a Kai said...

semoga sukses dalam mencari sponser dan sukses dengan GA yang akan berlangsung..

http://abgdude.com/blog/2013/10/09/makanminum-nasi-kukus-ayam-goreng-berempah

azizah :) said...

terbaikk! nak sponsor dlm pantang pulak..hehee

Eza Boom Boom said...

Eza nak menyumbang jgak :)

Cik Nur™ said...

baiknya...
murah rezeki mereka..
insyaAllah...

ayut said...

wah carik sponsor..menarik..ad GA..