tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 10, 2013

ST 95 # - Kalau mencari sponsor untuk GA Oktober, ada yang sudi?

Agak-agaknya kalau mencari 
sponsor GA Oktober
Ada yang sudi nak sponsor?

Sponsor suka-suka saja
Kalau ada boleh roger
Kalau tak ada pun takpe


Aku saja nak test tanya
Tak pernah-pernah buat
Ngeh ngeh
=__=


* Daku ini blogger picisan. Suam-suam kuku.
Siapalah yang sudi kan.
Muahahaha!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

LienLiendot said...

nak yui. sponsor shawl.

Anum said...

comfirm ada yang sudi

Unknown said...

nana sudi!heee...tapi nak sponsor voucher je la....dari tak guna baik giveaway kan aje:)

izyantyPersonalTaste said...

salam...akak nak sponser 1helai shawl lace Izyanty Collection...nanti pm kat fb akak nak bila..

beta kupu said...

saya sudi ;) insya'

Unknown said...

kalau betul, mama boleh sponsor... hihi

Hazmin Hamudin said...

Wah.. Dapat hadiah best baru semangat nak join ni. Hehe

Azhafizah MN said...

takde idea nak sponsor ape..kalau ade fiza inform ye..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mesti ada yg nak sponsor yui :-)

Adriannasyaz said...

Klu sponsor fm je boleh ke yui?

Ena's Stories said...

gud luck dear

Jey said...

saya berminat nak sponsor, jam tangan casio lelaki..worth >RM50++.
berminat bleh contact saya di jey.jaa[at]gmail.com

p/s: sila tukar [at] ke @

E'in said...

yui nk wat segmen ke?

Unknown said...

hohoh...
ada GA gempak lg ker yui..
nnti shark inform kalu nk sponsor.

sweetsour93 said...

wah, menarik ni kak. :D

Unknown said...

mesti ramai sponsor pasni...

Miss N™ said...

insyaAllah..pasti ada.. :)

Nisa Greennnpanda said...

msti ade... :3

ayut said...

diriku juga sekadar picisan sahaja...huhuhu

Syaza said...

Kalau serious nak sponsor, let me know. Boleh kot nak sponsor something from US ni :) Hihihi.

Facebook - Syaza Nazura.
Twitter - @nazu2308

Unknown said...

ala.. nk sponser jugak.. valid lg tak nuyui ?

Unknown said...

dah ada kan sponsornya.. tahniah ye..ramai yg nak spnsor..

Hunny Kitty said...

nak jugak jadi sponsor....boleh ke?

s0undl4cks@gmail.com