tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, October 08, 2013

Bonus ketiga NMGnetwork Nurul Yui

Alhamdulillah tadi nampak post status salah seorang ahli NMG bagitahu tentang bonus yang direquest minggu lepas dah boleh kita check. Aku pun buka cimbclick untuk sahkan sendiri.




Harini genap 1 bulan 8 hari bersama NMGnetwork. Alhamdulillah buat masa ini sudah mendapat RM 500+ dengan hanya PARTIME bersama NMG


Aku yakin orang lain juga mampu lebih dari ini dan ia memang terbukti! Semua atas usaha masing-masing. Yang penting diri sendiri kena tahu lebih dalam baru boleh guide orang lain untuk sama-sama sertai. Sama-sama kita tolong-menolong.


Sesiapa lagi nak mencuba tambah income dengan NMGnetwork, jangan segan silu terus PM daku di FB okay. Aku bantu sebaik mungkin.


Bagaimana nak join NMG?
Boleh terus PM di FB

Aku akan terangkan konsep
dan anda boleh mendaftar di bawahku
Bermakna daku yang akan guide anda sebaiknya


Daku nak anda betul-betul faham okay 
Bukan masuk lepas itu tak tahu apa-apa
No no no!
Itu bukan cara daku
Daku akan bantu anda


FB : Nurul Yui


Nak tahu cerita aku tentang NMG
boleh search label NMGnetwork




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, menariknya kak. banyak tu :D

ikafantasi said...

wah yui..masyuk la...

hatiku berwarna warni said...

wah..nak nak2 nak belajar..

eima said...

dik boleh pm akak nomot tepon skrg ..ai nk call u .... hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah yui...murah rezeki

azizah :) said...

sebulan dah masyukk la yui.. tahniah2

Deqla Manjew said...

bukti kesungguhan yui.. tahniah... ;)

wahida said...

perghhhh...giler ah..

hebat...

nanakimie said...

wah,sebulan da 500lebih..masyuk tu yui:)

diana said...

wah..hebat la Yui..;)

Liza Licha said...

congrats yui,.. makin masyuk

izan mama mia said...

akak mmg teringin nak joint tp kn tanya hubby dulu..

Eza Boom Boom said...

tahniah yui. :D heee.

Azhafizah Md Nor said...

alhamdulillah..berkat usaha :)

E'in said...

wow wow wow... tahniah dear...

Shark Kay said...

tahniah yui.
rezeki kamu:)

Kesuma Angsana said...

wah tahniah yer !

Kesuma Angsana said...

wah tahniah yer !

are_lin@yu said...

wahh thniah yui..byk tu..blh smpn ni.hihi

Cik Nur™ said...

murah rezeki yui.. :)

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki Yui :D

Nisa Greennnpanda said...

congrats yui...alhamdulillah murah rezeki yui...