tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, October 07, 2013

Nak pergi Bandung lagi!

Bila buka Nuffnang dan melihat kata kunci, ramai pakat mencari cerita tentang Bandung terutama bab tips. Wah kelas korang, nak bercuti ke sana ea. Seronok sungguh!!


- akan diisi dalam flight -


Automatik terasa macam nak pergi lagi. Terbayang keseronokan bershopping sakan di Pasar Baru. Muahaha. Seronok "habiskan" duit sebab nampak hasil yang sangat berbaloi dengan harganya.


Kepada yang nak mencari tips, rajin-rajin search di blog aku. Ada macam-macam yang aku kongsikan dan diharapkan ia membantu.


* Teringin nak pergi Vietnam. Adakah tahun hadapan? Jeng jeng jeng.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

shopping best

Azhafizah Md Nor said...

teringin jugak nak pergi vietnam..hehe..

Chot said...

Pergi sekali ckp lah..hehehe.. G tmpt len plak..jom2 kumpul duit g vietnm. :)

Dylla Abas said...

dh book flight ticket ke Bandung on this Nov..yeay!! mmg skodeng blog Yui je amek tips :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

seronok jadi yui p merata melancong hihihi...jeng jeng jeng taun depan g vietnam ea

Nyue said...

nak ikutt yui p bandung jugakkkk

shaFazie said...

nak ikot poie vietnam..... :)

Rizziela said...

BLM ada rezeki lagi nak ke obersea

Hazmin Hamudin said...

Pergh.. Nak berjalan ye..

lynndamya said...

Salam, wah seronok betul melancong2 tgk tempat org kan..haha sy ni nek flight pun rse ngeri2 gtu...tggu honeymoon laaahh gaknya baru terpaksa berani nek kapal terbng..adoi (-_-')~

wahida said...

antara pasar baru dengan tanah abang kat jakarta, aku lagi prefer shopping kat tanah abang...lebih latest kain2 dia...huhu...

tapi pasar baru pun best jugak la...

Sally Yatiey said...

Seronokkkknya kak ;)

Rosmiza Ali said...

Wow! Nak pergi Vietnam pulak ke? Bestnya! Akak pun teringin gak nak ke Vietnam... Bila lah hasrat tercapai.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Myra Jay said...

Bestnyer Yui ada planing dah untuk tahun depan ;D

Rapunzel Cikilolo said...

slmt melancong yui...

azizah :) said...

yui kalau nak g bandung gtau yer..hahahaha

Deqla Manjew said...

amboii.. nak pegi lagi.. seronok sgt la tu ye.. pegi vietnam dulu la yui.. baru ke bandung lagi..hihi..

nanakimie said...

nana xpernah lagi naik flight yui.kesian...............:)

Shark Kay said...

wuuu..
shark dop pernah lg pergi,
kalu nk pergi mmg kene cari yui ler pasni.

Huny eda said...

belum ada rezeki lagi nak pergi melancong...salam kenal erk..:)

Amanina Mads said...

kalau melancong tak sah tak shopping

Mimi Azirah said...

bestnye gi bandung lg

Cik Itah@RRP said...

seronoknya dapat pegi melancong..

Nisa Greennnpanda said...

nk ikut gi vietnam... hehe... :P

Masha Meisters said...

wahhh..bestnyer....shopping hek

Ayu Zan said...

ayu xpernah sampai lg..huhuhu

IntaNBerliaN said...

kat blog yui, mmg byk pun psl bandung ni

Cik Nur™ said...

Nur pun teringin nak pergi.. :)

ayut said...

best yerrrr...ayut gak tak bksempatan lg...huhuhu