tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, October 14, 2013

Doodle craft couple berhari raya



Tiba-tiba perasan ada gambar ini. Tak pasti dah pernah up dalam blog atau tidak. Yang pasti ini doodle couple sempena nak berhari raya.


Nak bernikah pun boleh. Eh! Takda kaitan. Itu percubaan pertama kalau tak silap.


Oh ya, aku akan bercraft jika ada tempahan. Dan jika aku terlebih rajin aku akan buat juga. Selepas berpuasa, memang jarang menjahit. Dah rasa macam keras pula nak pegang jarum. Ngeh ngeh.


Alasan!


SALAM AIDILADHA SEMUA




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

kalau doodle pakai baju melayu ni selalunya orang buat utk hari raya dan wedding je la kan.doodle comel :)

Hazmin Hamudin said...

Tanda2 ni.. Hahaha

Mimi Azirah said...

Comei je doodle tuh

Shark Kay said...

Pndai upanyer buat..
Boleh dh slow2 buka tmpahan nnti.

Shakira Pathi said...

Cantik doodle akak buat :)

Amanina Mads said...

salam aidiladha buat yui :)

azizah :) said...

comellah yui...teringat hadiah kawen jijah yg yui kasi tu...

adrianna syaz said...

Comey...yui pkai felt ke tu?

Aishah Jahirah said...

yui tangan seni menjadi je...:)

Rosmiza Ali said...

Salam Aidil Adha Yui! ^___^
ZON PERMAISURI CHOMEL

Cik Nur™ said...

comei la..pandai yui buat...

Deqla Manjew said...

comei la.. berbakat yui ni..