tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, October 04, 2013

CPUV 2013 [20] - KL SOGO TRENDSETTER ONLINE

Alhamdulillah dapat CPUV ke 20 untuk tahun 2013. Terima kasih kepada Nuffnang dan juga pengiklan dari KL Sogo Trensetter Online sebab sudi singgah di blog picisan daku ini.



Seumur hidup 25 tahun ini, belum pernah sekali masuk beli belah di Sogo. Kesian sungguh. Muahahaha. Tapi dengar cerita kalau buat sale memang gila-gila kan. Syioklah pada yang duduk KL. Sebaiknya aku tak masuk takut nanti banyak aku borong. Haha.


Alhamdulillah, buat masa ini ada 4 CPUV yang tengah running. Moga menginap lama. Sebab nak cashout nanti =)







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

alhamdulillah..hari jumaat yang indah rezeki masuk :)

nanakimie said...

alhamdulillah...:)

aah yui,,memang sale gila2 lah,hihi...nana slalu folow kakak2 je g sogo,diorang yg borong sakan,nana cuci2 mata gitu^-^ sebab nana bukan jenis suka shoping:)

ikafantasi said...

haritu g kl dok hotel dekat dgn sogo..masyukk tgk sales..hehe

Mimi Azirah said...

tahniah yui

Nurzakiah Hanum said...

hai nuyui

Hazmin Hamudin said...

Bestnya dapat cpuv. huhu

Deqla Manjew said...

perghh dah cpuv yg ke20?? wahhh.. ;)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, berjalan dgn lancar tu. hehe. rezeki :))

izan mama mia said...

mg hjg bln nnt dapat cashout ye yui

azizah :) said...

masyukkk :) tahniah yui

Ann Ishak said...

inshaAllah, semoga dimurahkan rezeki nanti :)

Rosmiza Ali said...

Wah! Kencang jer tengok BE masuk blog kawan2.. Blog akak jangan kata nak bertenggeh, nak intai pun tak kot BE ni sume.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Cik Muda said...

last ogos haritu tak dapat lg iklandr nuff... hurmmm.... cane yui nak kasi up trafik.. lol!!

FarhanahAdzlan said...

alhamdulillah moga dimurahkan rezeki sis :)

Cik Nur™ said...

murah rezeki yui.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alhamdulillah...murah rezeki

Myra Jay said...

Tahniah Yui :D

Nisa Greennnpanda said...

dh lame xdpt.. sbb jrang blogging dh.. muehehe