tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, October 11, 2013

Perhatikan mereka yang "berani" sertai NMGnetwork



Ramai yang masih ragu 

Masih was-was dengan NMG
Tapi anda lihat sendiri berapa ramai yang sertai NMG
Lihat nama mereka
Bandingkan juga kenapa
Jawapan ada pada diri masing-masing



Kita nak hasil kena berusaha
Bukan sekejap sekejap berputus asa
Naik turun itu dimana-mana
InsyaALLAH jika ALLAH dah tetapkan
Rezeki kita sentiasa ada 




Bagaimana nak join NMG?
Boleh terus PM di FB

Aku akan terangkan konsep
dan anda boleh mendaftar di bawahku
Bermakna daku yang akan guide anda sebaiknya


Daku nak anda betul-betul faham okay 
Bukan masuk lepas itu tak tahu apa-apa
No no no!
Itu bukan cara daku
Daku akan bantu anda


FB : Nurul Yui

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Nisa Greennnpanda said...

brani diorg tue... hehehehe...
sy xreti la bnde2 camnie... :P

nanakimie said...

ramai chinese...yui antara yang berani tu.bagus2:) keep it up ur gudwork!

IntaNBerliaN said...

wah, ramai join ni

Kesuma Angsana said...

wah terbaiklah !

Nurzakiah Hanum said...

ramai gak

Azhafizah Md Nor said...

makin lama makin ramai :)

ayut said...

ramai ye yg join...nnt pasti akan join jgk..huhuhu

Cik Nur™ said...

wahh..makin ramai ye yg join...

Norhasniza Khalid said...

memang berani lah mereka ni..

Puan Bui Junaidi said...

LOM TERGERAK HATI LAGI NAK JOIN..HEHE

azizah :) said...

makin lama makin ramai dah percaya n join benda ni kan..

Mimi Azirah said...

Ramai chinese kan yui..diorg memg brni

Deqla Manjew said...

ehh dorg tu join di bawah yui ke?