tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, October 01, 2013

Selamat datang Oktober

Sekejap dah Oktober 2013. Lagi 2 bulan ke tahun baru 2014. Pejam celik pejam celik. Sesungguhkan masa tidak menunggu kita. Ia tetap berjalan seperti biasa.


Eh, ada apa dengan Oktober sampai rajin aku up entry. Hahaha.


Nak bagitahu Oktober adalah bulan kelahiran aku. Kelahiran mak aku dan adik perempuan aku. Wahhh! Satu bulan. Beza hari sahaja. Sambut sekali terus.


Oktober juga InsyaALLAH GA lebih istimewa. So nantikan jelah ya.


Dah bagitahu hari lahir bulan ini, maka sila prepare hadiah untuk aku ya anda semua terutama AWAK. Hahaha. Macamlah baca entry aku kan. Gurau sahaja ok. Nak bagi aku terima, tak bagi doakan aku panjang umur.


* Makin bertambah usia, maka makin dekat kita dengan kematian. Hari lahir sudah pasti tapi hari kematian tidak diketahui.


Update:
18/10
Ingat ya
=__=






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

^^eKaTiKaH^^ said...

eh, bfday akak bulan 10 ke? samelah kite. hehe. akak berape haribulan? :D

azizah :) said...

wahh best! sambut sekali harung kan..

Ayu Zan said...

adik ayu bln 10 gak.. 5/10.

Zara Nurhaidah said...

bess celebrate skalii .. hehe

Rapunzel Cikilolo said...

seronok sambut ramai-ramai ni...

Nurzakiah Hanum said...

wow b'day gurl nie

Deqla Manjew said...

syok tu celebrate sama.. jimat! hihi

Azhafizah Md Nor said...

mesti excited kan untuk bulan october ni :)

azasuhaiza said...

happy oktober. jom join segmen sy diblog..azasuhaiza.blogspot.com

ros_reeza said...

wah..sambut sekali je nanti :)

Dylla Abas said...

siap bgtau date lagi..huhu..baekkkk..x lupa :)

Kesuma Angsana said...

wah dekat2 dgn bday KA Tu... done nuffnang juga !

Amanina Mads said...

oke save the date.. haha

diana said...

juga bulan kelahiran suami akka..hehe

Cinta Misteri said...

hihihi....wish dulu takut terlupa...boleh?

Happy Advance Birthday utk Yui...

Pykaa Pdott said...

Bufday kakak pyka pon bln 10 jugakk . Wahh ramainye bsday blan 10 . Mesti bestkan celebrate semua skali . Hehe

Shida Radzuan said...

waaa ingttt xkn lupa set2 hehee ^_^

ANNA MARIANA said...

wah... bestnyaaa...
boleh sambut besar2 kan sebab boleh jimat :)

are_lin@yu said...

rmai erk besday bln ni..

E'in said...

happy birthday in advance yui... :)

JunAina said...

Jimat kos beli kek share je nanti...:)

aniswany lazim said...

meh address nk kasi hadiah..ekeke

Cik Nur™ said...

waaaa..patutlah yui happy.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sambut sekali harung jer semua bln oct tu kan hihi