tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, October 29, 2013

Teruskan berusaha & pedulikan kata-kata negatif!



Kalau kita nak berjaya
Kita berusaha sebaiknya
Kita teruskan apa yang kita mahukan
Selagi ia tidak melanggar undang-undang


Pedulikan kata-kata negatif
Kata-kata menjatuhkan
Kerana bukan mereka yang akan berjaya
Tapi diri anda juga!


Berusaha dan terus berusaha
Untuk memperoleh kejayaan sebaiknya
InsyaALLAH



* 23 pemenang dibenarkan emel hingga 12 tengahari/komen
maklumat yang diperlukan di entry tersebut
Selepas itu pemenang baru dicabut
Suprise gift harini juga pemenang dimaklumkan


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Nurullai Abdullah said...

Okey good luck to me!!! Hihi

Mimi Azirah said...

Betul...biar apa pun org kata kita kne kuat kan hati dan terus berusaha shgga bjaya

lizz said...

betultu...kita kena Berusaha dan Tawakkal, Bukan Diam dan Berangan-angan kosong!....

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Cik Itah@RRP said...

betul tu pendapat yui..sy sokong
nice sharing yui dan tahniah kepada yang dapat suprise gift :)

Hazmin Hamudin said...

Biar lantak la apa orang nak cakap. Huhu

Rosmiza Ali said...

Yeah! That's the spirit! Pedulikan semua benda yang hanya akan buat kita jatuh.. Tetapkan target kita, apa yang kita nak, apa yang kita impikan, inshaAllah segalanya tak msutahil.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Hunny Kitty said...

mmg betul org2 yg negatif tu tak bagi kita duit mahupun pahala...so move on je~

Shahida Hassan said...

yang penting kita happy..
nak berjaya bukan sehari dua..
^_^

cheqna said...

betul..
yang penting kena always positif dan yakin dengan apa yang kita buat =)

Rapunzel Cikilolo said...

insya-Allah...

bagus kata-kata mamat ni kan

:)

Jie Susanos said...

rintangan stiase ada..

azizah :) said...

kita kena terus berusaha hingga berjaya

Cik Nur™ said...

jgn down bila dilontarkan kata2 negatif...sebaliknya jadikan ia sebagai tgga untuk berjaya

Myra Jay said...

Ye betul..
Itulah resepi nak berjaya..
Pedulikan kata2 negatif yg berniat untuk menjatuhkan kita ;D

Deqla Manjew said...

setuju.. lantaklah apa org nak kata! kita tak rugi apapun sebnrnya.. huhu

Nisa Greennnpanda said...

stuju ngan kate2 tue... ^_^

Nory Zoulkefle said...

betul tu...
abaikan je kata2 negatif dr org sekeliling...

ayut said...

Yg penting jgn lngr undang2x...btul tu....setuju!!:)