tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, October 08, 2013

Kotiau goreng sedap dan berpatutan



Memang sedap dan sangat berbaloi harganya. Penuh dan ada ayam juga udang. Satu bekas RM 3.50. Harga cukup relevan untuk abad masa kini ditambahkan dengan kesedapannya tiada masalah!


Lokasi area Pasir Putih, Ipoh. Warung kecil. Lokasi aku tak pasti sebab bukan aku pergi beli tapi order pada rakan opis sahaja. Hihi.


Kalau aku tahu mana, aku roger lain ya. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

Myra Jay said...

Wowww!!1
tengok pun da nampak sedap ;D

nanakimie said...

telan air liur nengoknya....hee..nana suka ketiaw goreng basah gini,sedapnya!

Nurzakiah Hanum said...

wow

Nizam Ijam said...

terliur pulak tengok..hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nampak sedap la yui

Mrs Mikko said...

aduii.. bikin lapar pla tgk..
tgk pun dah tau sedaaaaap..

Chot said...

sygnya kita jauh..heheh...sni mana mau dpt daa

Mimi Azirah said...

sedapnyeee

Hazmin Hamudin said...

Pergh.. Sedap ni..

Sally Yatiey said...

Sedappp! ;)

MaYAsHiKiN said...

wow..sedap dan murah...salam kenal :-) apa nama warung tu ye?rumah sy area station 18 je..

Cik Itah@RRP said...

pandainya yui masak..mesti sedap tu :)

izyantyPersonalTaste said...

nampak sedap..paling suka klau byk togey he3..

wahida said...

huwaaaaaa yui!! sodappnyaaaaaaaa!!!

Nisa Greennnpanda said...

yui dh wat sy lapo tibe2... hehe... ^_^

Kakzakie said...

Kakak pun lebih suka kwee teow goreng daripada mee goreng. Kena macam ini lagilah huiii bestnya:)

eima said...

jajni sedap ....aku suka jugak udang ayam byk tp aku tolak tepi ..sbb tak suka sgt mkn lauk tp klu byk cam tu aku sbb mee die jd sebab sbb manis lauk ade hehe

lizz said...

murah tu...nanti nak try carik la ni kalo pi ipoh...akak kalo pi ipoh suka makan chin con fun kat megoplex tu...

^^eKaTiKaH^^ said...

sedapnye kak Yui... Nak jugakk +___+

Sylarius Yusof said...

Rindu rasanya nak makan-makan kat Ipoh ni. Ipoh tak macam KL. Makanan harga murah-murah dan sedap-sedap. Kalau KL ni, dapat yang murah belum tentu sedapnya.

Ann Ishak said...

tengok gambo pun dah sluppp3x

azizah :) said...

sedappnya nampak! penuh isi2 ayam n udang tu..mmg berbaloi beli..

Deqla Manjew said...

telan air liur jela tgk.. hihi.. nmpk mcm char kueyteow gak..

IntaNBerliaN said...

wah, terliur la pulak...

ros_reeza said...

memang berbaloi kalau sedap.. ok la harganya kalau macam tu. sukanya kalau ada letak udang!

Azhafizah Md Nor said...

waa..sedapnya tu..teringin pulak dah..nasib tak mengidam.

Shark Kay said...

hohoh..
mmg sodap tu yui.
makan plak panas2..
pastu tido.
hehe.

are_lin@yu said...

sdapnya tgk pn dh trgin..

Cinta Misteri said...

ipoh???

nampak memang sedap....hurmmmm takpe lah, depan umah CiM ni ada jugak kuew tiaw goreng, masak keluar api dari kuali

(saja bg nusha kecur jugak)

Cik Nur™ said...

terliurnya tgk.. :)

ayut said...

amboiii..meriah mkn ye.nyummy!