tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, October 18, 2013

Senarai sponsor GA Oktober 2013 Nurul Yui

InsyaALLAH Isnin depan bersamaan 21/10/2013 GA Oktober 2013 Nurul Yui akan dilancarkan. Hari ini adalah entry khas untuk memperkenalkan para sponsor yang sangat bermurah hati untuk memberi hadiah kepada mereka yang sertai GA nanti.


Jom kita kenal dengan para sponsor berikut. Anda boleh lawat-lawat terlebih dahulu dan berkenalan dengan mereka.


1) Azhafizah
Page :  Blog azhafizah
Hadiah : 
Vector potrait [Soft Copy[send by email] & Hard Copy with frame ] x 1 orang pemenang
( poslaju )

- Contoh -


2) Nana
Page : Tiada
Hadiah : 
4 keping discount voucher RASAMAS x 2 orang pemenang
( pos biasa )

- Contoh -


3) Nur A.Z
Page : Tiada
Hadiah : 
Evening Primerose Oil x 1 orang pemenang
( poslaju )



4) Izma Yanti
Hadiah : 
Shawl Halfmoon Lace x 1 orang pemenang
( poslaju )

- Contoh -


5) Nur Faezah
Page : Tiada
Hadiah : 
Topup RM 10 [ Digi/Celcom/Maxis ] x 1 orang pemenang
( 28/10/2013 akan topup )


6) Niconabiela
Page : Tiada
Hadiah : 
Rumpai Laut Gred AAA 400 gram x 1 orang pemenang
( posbiasa )


7) Norhasniza Khalid
Hadiah :
Woven Beg x 2 orang pemenang

- Contoh -


8) Eintan Nurfuzie
Blog : http://www.nurfuzie.com/
Page : Blog Cik Eintan Nurfuzie
Hadiah :
Baju T-shirt prelove x 1 orang pemenang



9) Syida Rasyidah
Blog : http://cyidasite.blogspot.com/
Page: Blog Cyda Yusof
Hadiah :
Topup RM 5 [ Digi/Celcom/Maxis ] x 2 orang pemenang
Penanda buku felt x 3 orang pemenang
( pos biasa )


10) Sari Najwa Collections
Blog : http://sarinajwacollections.blogspot.com/
Page : Sari Najwa Collections 
Hadiah :
Sepasang kain sari x 2 orang pemenang
( poslaju )


- Contoh -


11) Syazwana Jamal
Blog : http://tomatowithcheese.blogspot.com/
Page : Tomatowithcheese.blogspot
Hadiah :
Sepasang chopstick & 1 keychain sepit kuku dari Cambodia x 1 orang pemenang
( pos biasa )

- Contoh -


12) Jasmine Vianna
Blog : http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/
Page : Tiada
Hadiah :
Fridge Magnet Melaka x 5 orang pemenang
( posbiasa )


Senarai diatas adalah senarai para sponsor. Korang boleh kenal-kenal dulu bagi yang belum kenal. Tambah kenalan ramai apa salahnya kan?


GA yang bakal dijalankan sangat senang. Hanya perlu buat entry, wajib follow blog sponsor & wajib follow page sponsor jika ada. Kerja mudah tapi hadiah insyaALLAH sangat berbaloi. Anda perlu JUJUR pada diri anda sebaik sertai GA itu nanti.


Moga GA Oktober 2013 Nurul Yui bakal mendapat sambutan. InsyaALLAH. Doakan yang terbaik.




FOLLOW BLOG & LIKE PAGE
SEPERTI YANG DISEDIAKAN DI ATAS







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

intanfirdaus247 said...

Salam yui..insyaAllah kak intan doakan...kak intan da x da fb dah..just ada blog saja yui..hhuhu

Nico Nabiela said...

Like with thx ;)

Nurzakiah Hanum said...

great gift

Mimi Azirah said...

confirm akak join..akak follow dulu siap2 senang sket..

Mimi Azirah said...

done follow blog n like page..hehehe

Mimi Azirah said...

yui page sari najwa collections tuh akak xleh add friend sbb dh full akak follow je bleh?blog koleksikurungsarinajwa tuh xde button follow tp blog lg satu akak dh follow

diana said...

Bila start ni??akak ni selalu terlepas GA yang yiu buat..rasa geram je..hahaha

Qira said...

aah. betul cakap sis mimi azirah. blog koleksikurungsarinajwa tu takde button follow. nak paste url dia dekat 'add url to follow' dekat dashboard kita pn takleh sbb katanya dh reach max follower. hehe

ZQ Batik said...

cemana nak join jadi sponsor Yui! Nak jadi sponsor gak!!! :)

Ayu Zan said...

ayu follow mana yg buleh..

adrianna syaz said...

Yui..Huhu..x sudi ke fm dr sya tu?

Eza Boom Boom said...

meriah2 hadiah ni... best2 ;)

nanakimie said...

wah,ada kain sari,bestnya:)

sponsor diatas boleh join x yui?:)

azizah :) said...

hadiah hebat2.. harap2 dapat join yui..

Rosmiza Ali said...

Wah! Menarik gak nih.. Insha Allah, nanti ada masa akak follow & join ye.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Cik Itah@RRP said...

wuu ramai sponser...mesti meriah GA ni nanti kan yui..

izan mama mia said...

ramainya sponsor

Cik Nur™ said...

byknya hadiah. :)

Azhafizah Md Nor said...

banyak hadiahnya :)

نورعيم said...

wahhhhhh ramianya sponsor :)

ayut said...

wah...byk sponsor yer ni...mesti besar-besaran...aduhai....tlepas peluang gaya ye ni...

Myra Jay said...

Semangat nak join, tp ada 2blog akak xleh nk follow, tak tau sebab line kt rumah ni semput ke @ kenapa..huuhuu

Deqla Manjew said...

byk jugak ye hadiah menarik..

rokot nuluhon said...

HADIAHNYA BEST..JAP G SY JOIN

Shida Radzuan said...

ok beres xramai yg nk follow dan like hehe sbb ade yg dh follow dan like..hehe :)

Nurullai Abdullah said...

Issk bestnya...banyak sangat hadiah,sempat ke tak ni nak join ye...harap line tenet tak down le..

nanakimie said...

ok done folow semua:) cuma ada dua link error ....link blog cheksunnyboomboom dgn link blog izyanty...tapi nana da lama folow blog mereka:)

Shida Radzuan said...

done follow dan like smua :)

Maria Firdz said...

done follow semua.. :)