tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 19, 2013

Alhamdulillah

Alhamdulillah bangun pagi hari ini, badan tak rasa panas. Sejuk elok. Bersyukur sebab tak perlu terus ke hospital untuk ambil darah.


Check juga seluruh badan takut ada perubahan apa-apa. Alhamdulillah tiada juga. Masih normal. Lega bila baik-baik hendaknya.


Terima kasih kepada yang mendoakan. Oh ya, ramai pula perasan aku banyak kurang sihat tahun ini kan? Aku sendiri tak perasan. Hehe.


Bukan demam rindula. Demam biasa. Serious, kalau aku demam memang demam sungguh jawabnya. Takde makna nak demam rindu bagai. Huhu.


Maka esok kembali bekerja setelah 4 hari bercuti.


* Tolong bagitahu pemenang GA Oktober 2013 Nurul Yui yang dah selamat terima hadiah masing-masing melalui emel atau komen sahaja di entry. Tinggal beberapa orang sahaja lagi kerana melibatkan pengeposan biasa.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Chot said...

Sekali sekala kena sakit jgk...kne rehatkn diri sndiri. :)

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah yui dah sihat sket

Cik Itah@RRP said...

alhamdulillah yui da sembuh..btw hadiah GA tu da sampai da hehe

Rizziela said...

semoga cepat sembuh

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

syukur alhamdulillah yui dah sihat..:)..

ikafantasi said...

klu demam rindu, lain ubatnye..hehe

maszmadi said...

alhamdulillah..

Cho Zila said...

harapnyer terus sihat ... gituler penyakit kalau nak datang datang juga dia..

Kesuma Angsana said...

apapun jaga diri yer... done nuffnang dah !

nanakimie said...

alhamdulillah...takyah ambik darah da ye...

Nur A.Z said...

4 hari nak baik demam.. demam panas betul tu..huhu

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

- AZIE - said...

good..alhamdulillah

eima said...

ok la makin sihat .... ari tu cam baru je sakit perut ke hape tah .. tetiba demam lagi ... tak pe saje la tu antibodi tgh bekerja utk kuatkan imun bdn tu kot

J.Syazwana said...

kite dah pos tapi akak tu takde roger dah terima ke belum. huuuu.

jaga kesihatan yui!

Deqla Manjew said...

alhamdulillah... moga pulih sepenuhnya yer.. ;)

Syuhada Salleh said...

nasib baik dah sihat, Alhamdulillah..syu dah kol mak, dah smpai hadiah tu..thanks yui!

adrianna syaz said...

Alhamdulillah yui dah sihat...yui jaga kesihatan tau :)

Cik Nur™ said...

alhamdulillah..esok keje elok2...jgn main hujan...

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..lepas ni boleh buat aktiviti harian seperti biasa kan :)

Cik Muda said...

Alhamdulillah...sihat ckit pon jadila...

Tihara said...

bila time sakit ni akak selalu ingatkan diri, moga terhapus dosa2..tc yui

azizah :) said...

yui.. jg diri baik2 yer