tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, November 10, 2013

Pengenalan Shawl Halfmoon Plain Nurul Yui Collection

Alhamdulillah, hajat nak ada shawl halfmoon sendiri tercapai. Potong ikut saiz sendiri. Lebih besar, lebih lebar. Itu yang best! Part potong tak berapa best sebab ambil masa tapi takpe sebab puas hati.


Sempena hari Jumaat yang penuh kemuliaan, daku lancarkan terus promosi pengenalan.


- ada 2 helai dalam gambar di atas -


HARGA SEMPENA PROMOSI PENGENALAN 
iaitu 
RM 16 SEHELAI 
Harga promosi hingga hujung bulan Nov 2013




Nanti daku upload gambar warna-warna yang ada ya. Dan aku akan upload contoh pemakaian dari daku sendiri. InsyaALLAH.


Nak request warna pun boleh tapi ambil masa sikit ya sebab bukan ready stock.


Doakan semua berjalan lancar. Amiiin.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

azizah :) said...

yui.. upload contoh pemakaian tudung ni yui..jijah xreti jenis2 shawl ni..huu

Rosmiza Ali said...

Wah! Dah ada shawl jenama sendiri.. Best2.. Salah satu cita2 akak gak tu.. Nak ada koleksi pakaian & tudung jenama sendiri.. Tapi belum ada rezeki lagi.. In Shaa Allah, satu masa nanti.. =)
Btw, akak dah tukar url blog tau.. Ni link url baru ye.. Hehe..
Mieza Suri Shaklee

izan mama mia said...

tahniah yui...tapi akak xreti nak ikat...shawl cam ni

Cik Nur™ said...

material dia shifon eh..

Zara Nurhaidah said...

Caye la ^^ zara suka pakai halfmoon..hihi

Lin Azlina said...

dalam proses buat shalw sndiri jugakni :)

Cik gelangtangan said...

nt upload contoh cara pemakaian ek..hee

iAmCekbolat said...

Oh halfmoon plain . kita cari yang manik2 . hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam yui..K.atie pon tak reti nak pakai shawl2 ni... :)

Chot said...

upload pic cepat! :)

Amna Shihin said...

wahh, amna suka pakai tudung macam ni.
good luck ye berbusiness :D

wawa syaida said...

cantik yui....semoga terus sukses dalam berbisnes

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!!! buat tudung sendiri ya yui...cantik..

Deqla Manjew said...

wahh bisnes tudung pulak.. moga berjalan lancar ye yui..

ayut said...

Wowwww...suke2x..ad produk sendrikkkk...best yer...

anak denesor said...

mana kaler lain...excited nie..klo ade kaler coklat ke..bgtau yea..nak