tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, November 10, 2013

Proses pembungkusan & pengeposan

Jika korang selalu pergi pejabat pos sampai orang di pejabat dah dapat cam muka korang yang asyik pos & banyak bungkusan pastinya depa bagi resit poslaju supaya korang siap-siap tulis dan tak ambil masa lama di sana.




Sekarang dah dapat plastik pula. Yang letak resit tu. So aku kena tampal terus atas bungkusan. Aku suka sebab jimat masa aku. Kalau depa bagi sampul plasti FREE lagi aku suka. Muahahaha!


Takkan dapatlah cik kak oi melainkan ada akaun dengan poslaju.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

^^eKaTiKaH^^ said...

plastik tu kite belum pernah dpt lagi. heee. tp plastik tu pun kene bayar

::Misz sunsWeetz:: said...

hadiah utk Ms ada x?hehe

beta kupu said...

ok la tu, kurang bebanan nak membungkus kan....tp klu ssh mcmna pun, n byk plak tu, mest akan wat dgn hepi kan, sbb mkin byk parcel mknanya makin masyukkk la yui ;)

adrianna syaz said...

Sya nk ngepos pakai pos laju pun x reti yui..hehe..asyik suruh org lain tlg poskan je la..

Cik Nur™ said...

byknya barang...
yui pos ape tu?

Cik Yatt said...

yatt selalu post laju ni kalau post hadiah kt orang je..he

azizah :) said...

ok la tu yui..buat siap2..senang keje kan..

wawa syaida said...

btol tu....tulis siap2 senang....sampai pos laju boleh terus que untuk pos kan ;)

Jie Susanos said...

post lju dh upgrade tu..huhu

Mimi Azirah said...

Akak slalu bli smpul prabayar tuh

IntaNBerliaN said...

kalau camgini mmg jimat masa ni

Che Rosliza Che Mat said...

akak lagi tak reti hal mengepos barang nie..

Azhafizah Md Nor said...

tahu takpe..dulu camtu lah..siap di bagi banyak slip..yui,lepas ni mintak plastik parcel pulak..mesti boleh..senang kat rumah dah siap pack nanti tinggal tunggu kat kaunter je.

Deqla Manjew said...

mmg perlu ada smua ni utk org yg berbisnes mcm yui.. mudah buat kat rumah pas tu hantar je..

ayut said...

Bila dh berbisnes ni kna upgrade slalu la nmpk yer...