tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 12, 2013

Bantal perhiasan felt craft kembali lagi

Kerja hari minggu yang lepas. Order dari sahabat daku. Selepas bulan puasa, memang tak sentuh jahit menjahit craft. So, rasa kekok sikit. Eceh! Sebenarnya malas.




Design diberikan olehnya sendiri. Nak warna sama juga. Jadi aku follow macam yang diberi ikut gambar. Sambil siapkan sikit-sikit sambil update pada dia.




Dan itulah hasilnya. Saiz A4. Alhamdulillah selesai juga siapkan.


Kepada mereka yang nak order, boleh bagitahu atau terus lawat page daku Nurul Yui Collection kerana di situ aku letakkan hasil yang telah berjaya dibuat.




* Daku cuba sebaiknya untuk puaskan hati setiap pelanggan. In Shaa ALLAH.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Nur A.Z said...

ohh..yui tahu jugak eh jahit guna kain felt ni.. terernye..

Cik Nur™ said...

comel..!!

Nurzakiah Hanum said...

cute

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..seiap jugak order customer kan..hasilnya pun comel je :)

eMMe said...

tak semua org leh buat cam ni yui... caya lah...creative yui...

Jie Susanos said...

suka kn bila planggan puas ati..

Ann Ishak said...

alahaiiii comel cantik nya :)

adrianna syaz said...

Yui pndai buat felt ni kan?comey2.. :)

Che Rosliza Che Mat said...

comel...dan rajin...

Nisa Greennnpanda said...

alhamdulillah...
ade rezeki yui ye kwn order dr yui.. ^_^

nanakimie said...

comel:)

Azlan Strider said...

macam menarik..nanti saya akan panjangkan kepada rakan2 yang berminat..

Regards,
-Strider-

Budak Kampung said...

pssstttt ada untuk iman x?

azizah :) said...

mmg awesome yui!

IbuNoey said...

wah,cutenya,yui..pandai decorate ek..;)

Deqla Manjew said...

mmg comel.. ye puaskan hati pelanggan itu perlu.. barulah ramai pelanggan di masa akan dtg..moga suksess yer yui..

ayut said...

Tp klu dh comel gitu mesti puas ati je trrima..likeeee..hihiji