tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 11, 2013

Tutorial pakai shawl halfmoon

Sebab aku ada jual shawl halfmoon plain, ada yang request tanya macam mana cara pakai. Ok, mak jemah tak letak muka mak jemah untuk buat tutor nanti ada nangis taknak pakai. Haha!


Jadi, ambil dari page yang memang jual shawl. Jangan risau sebab daku KREDITKAN SUMBER.













Rasanya tengok gambar pun dah fahamkan? Atau nak daku berikan step?


Mudah sebenarnya yang penting kena cuba. Yang pasti anda boleh adjust shawl untuk labuhkan. Selamat mencuba ya!!


Dapatkan shawl halfmoon plain
dengan harga promosi hingga Nov 2013
sehelai hanya RM 16





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Unknown said...

teringin nak bershawl:) tapi tak pandai,nengok tutorial ni macam simple je step dia..boleh la try nanti,heee

Mimie said...

Tutorial yg bgus

Amoi Farah said...

Cantik and nampak macam senang ^_^

sweetsour93 said...

wah, menarik. setakat ni belum pernah pakai shawl halfmoon. nnt nk try la ^^

Unknown said...

Ok ini nampak macam senang je ni yui. Nak cuba dulu lah...

najihahfara said...

cantik cantik semua..

IntaNBerliaN said...

oo senang je ye cara guna

eima said...

x brape nk paham sbb aku mmg tak penah pakai shawl

Unknown said...

tu yg syion ngan half moon labuh dan indah bersyariat.

Cik Itah said...

teringin jugak nak pakai shawl tapi macam tak padan la..pendek katanya tak yakin nak gayakan hukhuk

Busyra Takiyudin said...

nice. (:

Adriannasyaz said...

Ni yg macam heroim lyma pakai tu ke yui?

Cho Zila said...

cantik kalau kena gayanyerkan yui..

Cik Puan Ena said...

tanx sharing :)

Unknown said...

bagus jga ye shawl halfmoon ne. tutup keseluruhan part dada. okay la tu :)

Cikrosecute said...

nice tutorial...sesuai ke akak pakai tudung camni ya...huhuhu tak pernah cuba..

Unknown said...

cantiknya lah dorang2 ni pakai...jelessnyaaa...

Miss N™ said...

bila tgk nmpk senang...
bila try buat..nampak xcantik mcm diorg...hihihi

Azhafizah MN said...

cantik! tertutup je depan kan :)

Nisa Greennnpanda said...

xpnah ade lg shawl halfmoon...hehe

Anonymous said...

terbaiklah !

Unknown said...

tgk org pakai cun jer..tp mcm tak yakin je nak pakai sendiri..haha..tp bgs shawl ni..labuh tutop dada.. ;)

ayut said...

Halfmoon mmg mudah je nk pkai...shawl pjg tu je kna pusing2x ckit.hihihi