tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 11, 2013

Tutorial pakai shawl halfmoon

Sebab aku ada jual shawl halfmoon plain, ada yang request tanya macam mana cara pakai. Ok, mak jemah tak letak muka mak jemah untuk buat tutor nanti ada nangis taknak pakai. Haha!


Jadi, ambil dari page yang memang jual shawl. Jangan risau sebab daku KREDITKAN SUMBER.













Rasanya tengok gambar pun dah fahamkan? Atau nak daku berikan step?


Mudah sebenarnya yang penting kena cuba. Yang pasti anda boleh adjust shawl untuk labuhkan. Selamat mencuba ya!!


Dapatkan shawl halfmoon plain
dengan harga promosi hingga Nov 2013
sehelai hanya RM 16





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

nanakimie said...

teringin nak bershawl:) tapi tak pandai,nengok tutorial ni macam simple je step dia..boleh la try nanti,heee

Mimi Azirah said...

Tutorial yg bgus

Amoi Farah said...

Cantik and nampak macam senang ^_^

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, menarik. setakat ni belum pernah pakai shawl halfmoon. nnt nk try la ^^

Nurullai Abdullah said...

Ok ini nampak macam senang je ni yui. Nak cuba dulu lah...

najihahfara said...

cantik cantik semua..

IntaNBerliaN said...

oo senang je ye cara guna

eima said...

x brape nk paham sbb aku mmg tak penah pakai shawl

Ayu Zan said...

tu yg syion ngan half moon labuh dan indah bersyariat.

Cik Itah@RRP said...

teringin jugak nak pakai shawl tapi macam tak padan la..pendek katanya tak yakin nak gayakan hukhuk

Busyra Bt Takiyudin said...

nice. (:

adrianna syaz said...

Ni yg macam heroim lyma pakai tu ke yui?

Cho Zila said...

cantik kalau kena gayanyerkan yui..

Nur Kamsinah said...

tanx sharing :)

Nurfaezah Abdullah said...

bagus jga ye shawl halfmoon ne. tutup keseluruhan part dada. okay la tu :)

Che Rosliza Che Mat said...

nice tutorial...sesuai ke akak pakai tudung camni ya...huhuhu tak pernah cuba..

azizah :) said...

cantiknya lah dorang2 ni pakai...jelessnyaaa...

Cik Nur™ said...

bila tgk nmpk senang...
bila try buat..nampak xcantik mcm diorg...hihihi

Azhafizah Md Nor said...

cantik! tertutup je depan kan :)

Nisa Greennnpanda said...

xpnah ade lg shawl halfmoon...hehe

Kesuma Angsana said...

terbaiklah !

Deqla Manjew said...

tgk org pakai cun jer..tp mcm tak yakin je nak pakai sendiri..haha..tp bgs shawl ni..labuh tutop dada.. ;)

ayut said...

Halfmoon mmg mudah je nk pkai...shawl pjg tu je kna pusing2x ckit.hihihi