tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 15, 2013

Hadiah shawl lace dari Izyanty Collection

Tahukan Izyanty Collection juga menjadi salah seorang sponsor untuk GA Oktober daku. Daku ingatkan shawl diberi pada pemenang sahaja rupanya aku turut terima.




Serious comel gitu. Sebelum ini aku pernah order shawl dari Izyanty Collection. Memang puas hati sangat. Terima kasih kak untuk hadiah ini. Yui anggap ini hadiah birthday ke 25 ya. 


Moga semakin murah rezeki akak dalam perniagaan.


Kepada yang nak tengok lebih banyak hasil tangan, terus lawat page berikut






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Cik Itah@RRP said...

waa..tak sangka yui pun dapat sekali ya hehe

Rapunzel Cikilolo said...

cntik lace die...

Nadia Johari said...

biru tu takleh tahan

Lyaa Suriany said...

cantikkk nya biruuuu

Azhafizah Md Nor said...

cantik! congrats yui! nanti koleksi shawl yui buat macam ni pastu tambah manik..:)

Kesuma Angsana said...

tahniah mmg rezeki tu !

Kisah Si Dairy said...

tahniah..boleh la bergaya dengan shawl baru tu

Myra Jay said...

Bestnyeee dapat adiah pree ;)

nanakimie said...

wah,bolehla melaram dengan shawl baru:)

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

Tahniah Yui..

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh dapat jugak ye..rezeki tu...

Deqla Manjew said...

wahh baiknye dia.. penganjur GA pun dpt.. terbaiklah..

Lynn Damya said...

wah congratez, haha..klw sy dpt shawl, mmg gembira, tp mmg tersimpan elok je lah dlm almari, sbb rimas nak pakai..hahah :p

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnya kak Yui.hehe. cantik :D

Cik Nur™ said...

rezeki yui..tahniah..!

azizah :) said...

cantik yui lebih2 lagi lace dia tu..

Che Rosliza Che Mat said...

cantik tudung tue...untung yui..

ayut said...

Wah...dpt free..blh inovasikan shawl halfmoon yer tu.hihihi