tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 26, 2013

Jumlah pengeluaran bonus NMG [2bulan26hari]

Alhamdulillah, 2 bulan 26 hari bersama NMG hasilnya alhamdulillah. Bersyukur walau sekadar partime dengan NMG. 


Lama tak mencoret tentang NMG sebab sekarang busy fokus pada D2R. Ala-ala NMG tapi bonus lebih menarik. Sebab itu aku try dulu nak rasa macam mana hasilnya.


Dan dengan D2R pun sudah ada bonus yang selamat aku terima. Berkali ganda dari modal yang dikeluarkan.



Jumlah bonus yang aku terima hingga saat ini
2 bulan 26 hari = RM 665


Yang tak tahu pasti tertanya apa benda ini. Meh kita citcat kat FB. Ini bukan MLM yang harus ada target untuk mencari orang. Tidakkkkk okaaayy!


Berpartime dengan NMG dan D2R kerjanya santai sahaja. Taknak buat apa pun dapat bonus. Nak bonus cepat buat sahaja apa disarankan. Mudah. Semua diajar. Bergantung kepada dengan upline mana anda rujuk.


Daku tunjuk peluang, tunjuk cara & keputusan terserah pada masing-masing. Yang was-was jangan libatkan diri sebab semua ini tiada paksaan.


Blogger Azhafizah pun dah 2 kali cashout
{ entry
Tahniah dear!!






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nur A.Z said...

bisnes ni camne.. takut nak cuba..

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..tak rugi join :)

Mimi Azirah said...

tahniah yui..akak wassup nti erk..

Rizziela said...

nak joint gak blh

encikarman said...

eh bisnes apa nih eh?

msredcheesecake said...

Pandai yui cari peluang... Gunakan rezki dgn sebaiknya....

Tihara said...

nampak menarik ni :)

Cik Nur™ said...

murah rezeki yui.. :)

azizah :) said...

seronoknyaaa... nak join tapi lom ada keberaniaan la yui..huuu

Kesuma Angsana said...

tahniah yer !