tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, November 21, 2013

Sudah perbaharui kad ATM Maybank

Kerja tukar/perbaharui kad ATM Maybank sudah selesai. Bukan apa, berapa kali aku keluarkan duit asyik tertera notis pada ATM bagitahu kalau kad tamat 2014 dengan segera pergi mana-mana Maybank untuk perbaharui.




Sebelum ini kad gambar ceri, eh betulke? Sekarang gambar seperti di atas. Tak kisah dah gambar apa asalkan boleh cucuk lepas itu keluar duit. Muahaha!


PERCUMA sahaja! Tiada bayaran yang dikenakan. Pada yang belum tukar, sila tukar. Macam mana nak tahu? Boleh nampak juga pada kat ATM anda tamat tahun bila ok.


Si dia siap bagitahu menyampah tengok gambar kad aku. Ada aku kisah sebab aku bukan fanatik bola. Hahaha!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Chot said...

Wah...m.u.. Mymph gak tgk.hahah

shaFazie said...

samalah dengan akak tiap kali nk cucuk duit je keluar notis nie..
tk buat lagi mybe masa terdekat nie br buat....

Shakira Pathi said...

Mu tuu.
Sesapayg tak minat MU,terpaksa juga guna kad design ni hehe :)

Rizziela said...

akk pun dah tukar ...dapat platinum card plak :D asalkan boleh cucuk keluar duit cukup

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Azhafizah Md Nor said...

die hard fan MU mesti suka ni..fiza tak tukar lagi ni..kene tukar gak ni.

permatabiru said...

a'ah..nk kna tukar juga cuma belum berkesempatan je lagi..

Deqla Manjew said...

yup.. dulu gmbr buah ceri kot.. akk pun lom tukar lagi nih.. tp tamatnya rasanya lmbt lg.. nanti nak check blk...hihi

msredcheesecake said...

TAK BOLEH PILIH GAMBAR KITA NAK KE?

J.Syazwana said...

macam cantik je! kite gambar harimau. eh yeke? ke kuning kosong alah malas pulak nak check. tapi lambat lagi la expired nya.

p/s: yui tolong doakan adik akram. die kene strok. sebaya dengan kita :(

iAmCekbolat said...

semangat la kan nak cucuk . haha

IbuNoey said...

wah,dah tukar..nasib baik yui buat entri ni,barulah akak teringat nak tukar.

kena tukar cepat ni.dahlah due bersalin dah dekat..

azizah :) said...

memang ada notis tu kan.. ingatkan kad bank jijh yg tamat tempoh..hehe

IntaNBerliaN said...

cantik.. yg akak punya gambar s @ superman.. hihii

Mimi Azirah said...

akak pun dah tukar kad baru yui...still pic ceri cuma beza skit warna dia..sbb baru kan..hahaha

are_lin@yu said...

yeayyy kad kita sma.hehe

Tihara said...

wah gempaq gambo dia,kad akak 2017 ambat ag..huu

nanakimie said...

takdak kad maybank,heee...

Cik Nur™ said...

alamak..nur belumlah yui..huhuhu

mmg menganggu pun notis tu..huhhuh