tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, November 04, 2013

Cupcake comel tapi rasanya tak berapa comel



Sebelum ini aku dah try donutnya. Tapi tak kena dengan tekak aku. Lagi best big apple. Dan haritu beranikan diri nak cuba rasa cupcake yang comel-comel belaka.


Bila masuk mulut, ok biasa sangat. Bab hiasan memang boleh menang tapi bab rasa jauh tertinggal. Ada cupcake yang keras, mandat. Ada yang lembut. Ada yang terlampau kecil. Krim atas je tebal.


So, aku decide itu yang pertama dan terakhir untuk aku beli guna duit sendiri. Muahahaha.


Kedai apa? Rasanya korang tahu. So aku taknaklah mention dalam blog.


Lokasi beli : AEON Station 18, Ipoh


* Hanya pendapat aku. Lain orang lain tekaknya ya =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Rizziela said...

kedai apa tu :D

Ibu Lala said...

Tu la kdg kdg takut nak cuba. Indah rupa dr rasa.

adrianna syaz said...

Deko tu mmg cntik dah yui..hehe..wat kek mesti kena sedap..klu rupa je lawa mmg x best la..kan..

Nabiha Zaidi said...

Tak dapat detect kedai mana.

Myra Jay said...

Memang kalau tak kena dengan selera, boleh potong nafsu makan kan :D

Safinatunnajah Ahmadi said...

tak seindah rupa...

Nurzakiah Hanum said...

kebanyakan cantik luaran shj

azizah :) said...

tapi serius nampak sedap kan..

Kesuma Angsana said...

nampak cm best tp rasa hampeh !

ros_reeza said...

House of mini.. Ros pun pernah beli donut dia, dan ada jugak buat entry berkenaan tu.. lagi best big apple dan Jco bagi Ros..

Maria Firdz said...

org beli cup cake sbb tertarik dgn kecomelannya, rasa no.2 kdg2...

Tihara said...

nampak macam sedap kan yui tapi tak sedap erk

Ayu Zan said...

harap cun je...huhu..keciwa ek.

Noor Atikah Ramli said...

yui ! ika penah makan dah . ofismate yang bagi . hehehehe .

sayang nak makan sbb comel . tp bila makan, terus rasa takpe la . tak nak dah . hehehe

Deqla Manjew said...

mujur yui bgtau x sdp.. kalo x meti ramai komen kata sdp..hahahaha...

Cik Puan Rara said...

kedai mana ni yui.lahaiii~ nasib bgtau.hehehe

Kniedaz said...

lepas ni, takyah gi lagi kedai tu huhu...

Azhafizah Md Nor said...

rupe memang menawan..putus selera kalau satu je dah xsedapkan..

Liza Licha said...

alamak.. huhu.. rugi je rupa dah sedap dah

nanakimie said...

comel2,tapi nana kurang kek2 ni..lagi2 yg berkrim,muak ase:)

Nurfaezah Abdullah said...

kalo tgk dari design nampak macam sedap. x tau lah kalo sudah masuk mulut hehe.

Hazmin Hamudin said...

Kedai apa ni? Mention jela yui.. Orang luar mana tau. Huhu

Cik Itah@RRP said...

kedai apa yuii?? hukhuk kalau tengok rupa memang comel tapi itu la rupa tu tak boleh menipu rasa hehe

izan mama mia said...

mmg..kekadang kalau beli indah rupa dari rasa...

^^eKaTiKaH^^ said...

namoak cantik sangat. tapi memang susah nak dpt yg sedap jugak. hee

ikafantasi said...

cantik tp xsdp...slalunye macam tu la..

Cik Nur™ said...

dah mkn dah hari tu..beli pun sbb tgk comel sgt...hehehe

tp betullah, rasa dia kureng...

Che Rosliza Che Mat said...

indah khabar dari rupa...

ayut said...

At least dh cube dah tahu.pasni bli nig apple je ea yui.uihihi