tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, November 27, 2013

Shawl Halfmoon Plain Nurul Yui Collection

Berdasarkan entry { ini } alhamdulillah dah lancarkan shawl halfmoon plain dari Nurul Yui Collection. Buat permulaan daku sediakan 10 pcs warna yang berbeza ( ada yang dah dijual )




SOLD : Hitam, Coklat & Kuning


Harga promosi pengenalan hingga hujung bulan Nov 2013

Sehelai hanya RM 16
Saiz 1.5 m x 0.8 m
Lebih lebar & boleh adjust untuk labuhkan
Material : Chiffon ( tidak terlalu jarang )
Mudah dibentuk & selesa dipakai




Contoh pemakaian dari daku sendiri. Kalau anda nak request warna pun boleh. Cuma ambil masa untuk cari warna & siapkan. Apa-apa boleh terus komen atau PM di page FB untuk pertanyaan lanjut. In shaa ALLAH.


MELEKAT SEHINGGA HUJUNG BULAN
ENTRY BARU SILA SCROLL BAWAH
TERIMA KASIH





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

37 dak comei sayang YUI:

Cik Nur™ said...

cantik.. :)

wawa syaida said...

salam yui...lama tak datang sini...cantik!

Nurullai Abdullah said...

Cantik tapi akak tak reti la nak pakai shawl ni yui. Ada tak tutor cara nak pakai step by step?

faisalapardi.com said...

nice

Mimi Azirah said...

Cantik2

IntaNBerliaN said...

bagusla yui ni.. betoi2 otak bisnes :)

Kesuma Angsana said...

cantik2 tu !

iqa amir said...

sorry..nk tny yg nuffnag tu kite kene buat payment pape ke??ke kite yg dpt payment dari die..xberape faham sgt

azizah :) said...

cantik yui pakai!
hishh jijah ni xsesuai pakai shawl la..huuu

Azhafizah Md Nor said...

lepas ni buat beadings pulak yui..cantik! semoga biz yui terus maju ye..

Nisa Greennnpanda said...

lawa yui jd model... ^_^

lizz said...

Sweet yui pakai tudung ni tau..

Budak Kampung said...

iman teringin pkai tpi nk yg labuh

tenku butang said...

cantikk2..

Liza Licha said...

licha xreti pakai half moon. syang sgt. hehe.. dah klik nuffnang yui

Azlan Strider said...

congratulation..semoga bisnes anda akan bertambah maju lagi dari masa ke semasa...

Regards,
-Strider-

Cik Itah@RRP said...

cantik dan comel hehe

E'in said...

wahhhhh.. jual shawl plak.. good luck yui... :)

JunAina said...

Dah jadi tudung ye hasil belian kain hari tu...

Risha Melon said...

sorry yui . lupa nak bagitahu rumpai laut dah dapat lama . sorry ye :)

~emi~ said...

Bestnya cheesecake!

sy tahu makan je, tak tahu buat. Hehe. So mmg beli je selama ni. Btw jom singgah ke blog sy :)

izan mama mia said...

cam cantik jer
:)

Che Rosliza Che Mat said...

cantik...pandai betul yui..cari duit..

ika zulkefli said...

nice tp tak pakai halfmoon ni.. just tudung bawal je..hehe

Pykaa Pdott said...

Cantik sis . Pndai bt bisnes eh skrang . Hee

Mek Onie said...

omeiiiii !

are_lin@yu said...

wahh cntiknya beznya yui pndai wt sndri..

yen(toka ziizokukuto) said...

semoga bisnes maju jaya,,,amiinnn :)

ika zulkefli said...

cantik,:)

Cik Puan Rara said...

cantik! berkembang lg perniagaan yui!

Lynn Munir said...

Shawl labuh, cantik. Salam kenal :-)

adyna said...

Nak Cuba pakai tapi tak reti ;)

encikarman said...

puan mesti suka nih, laki tak suka pakai tudung hoho

nor azman said...

Cntk2..hehehe

-meeSUPERGIRL- said...

senang dibentuk itu yg pentinggg ...

wawa syaida said...

cantik...wawa pun ngah berjinak-jinak pakai shawl halfmoon ni :)

Deqla Manjew said...

cantik kaler royal blue yg yui pakai tu..