tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, November 12, 2013

Apa yang menarik di majlis perkahwinan Fizo Omar & Mawar?

Paling tertarik atau best haruslah tentang pernikahan mereka. Suasana meriah & semuanya dipermudahkan. Pasangan pengantin pun nampak sama cantik dan sama padan. Alhamdulillah.




Tapi apa yang lebih menarik perhatian daku selain itu adalah warna pakaian mak & ayah Mawar. Hijau yang pada pandangan mata aku sangat cantik.


Terus aku cakap pada mak, nak buat baju warna hijau macam itula. Lagipun takde warna macam itu lagi dalam koleksi almari. Muahahaha.




Nampak terang warnanya kan tapi itula, macam susah nak cari warna ini. Takpe, aku usahakan nanti.


Buat tema raya tahun depan pun ok juga ni. Eh, dah fikir tema raya sebab dah selamat ganti puasa lama dah. Yang tak ganti, jangan fikir tema lagi ya. Ngeh ngeh.


Warna baju mak Fizo pun cantik. Tiada lagi koleksi warna biru.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Che Rosliza Che Mat said...

memang cantik...

Tihara said...

hooh cantik la kaler ijau, akak minat :)

Myra Jay said...

Mawar memang cantik.. :)

Sama la akak pun kenan kaler ijo tu jugak :D

Nurzakiah Hanum said...

menarik

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

warna hijau memang cntik..
Btw..No follower Yui cntik..
3030..

Mimi Azirah said...

kaler ijau tuh memang cantikk

Nisa Greennnpanda said...

ijau mmg cun, muehehehe... XD
tue ijau limau kasturi rasenye~..

eima said...

mak fizo pun dpt sponsor fareeda tu ... hebak

Cik Itah@RRP said...

nice..tahniah fizo dan pasangan :)

Rapunzel Cikilolo said...

memang warna lain dr yg lain kan?

tebu manis said...

what to say dah memang dua2 cun

Shakira Pathi said...

Tak ganti puasa lagi :p

Kesuma Angsana said...

mmg sepadan sgtlah mereka berdua ni .done nuffnang yer

nanakimie said...

aah,dedua kaler cantik..:)

Rosmiza Ali said...

Ha'ah memang cantik.. Akak pun macam dah terberkenan.. Hehe,..
Mieza Suri Shaklee

Azlan Strider said...

kaler baju mak pengantiksagi menarik dari kaler baju pengantin..hehehe

Regards,
-Strider-

ros_reeza said...

hijau tu memang cantik.. jarang nampak orang pakai..

Sally Yatiey said...

Cantikkkk ;)

Budak Kampung said...

warna blocking la..bru pasan

^^eKaTiKaH^^ said...

sama cantik sama padan. hehe

azizah :) said...

cantik kan green..like like

Cik Puan Rara said...

emerald green kan.akk pon mcm jatuh hati.lawa kan! hehehe

Deqla Manjew said...

cantik hijau tu..tp akk kalo nak buat tema raya mcm ssh kot. sbb kureng suka kaler hijau.. hihi

Azhafizah Md Nor said...

warna baju parents dorang sangat menyerlah kan..boleh lah yui buat warna tema tu nanti :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

buat pertama kali moon tgk pic kawen fizo omar.. tu pon kat blog yui ni..huhu

rupanya moon ni ketinggalan ehh..hehehe

Cik Nur™ said...

cantik hijau tu..cumanya nur tak sesuai warna hijau..huhu

ayut said...

Suka biru bju mak fizo...haha.diorg plih wane terang je kn...snang org nmpk.hihihi