tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 22, 2013

Cerita Highland Tower tak menarik?

Lama tak tengok wayang. Mampu tengok cerita yang ditayangkan di web sahaja. Maknanya tengok iklanlah tu. Semalam ada wassup dengan adik aku di UUM.


Katanya nak tengok Highland Tower kat laptop kawan dia. Dah selesai tengok, dengan penuh semangat dia bagitahu cerita tersebut tidak menarik! Bosan dan merepek.


Aku? Gelak jelah bila dia bagitahu macam itu. Siapa suruh tengok. Serious aku tak minat genre cerita melayu macam ini. 


Aku bagitahu adik, cerita Highland Tower tak seram tapi cerita Izat Vila Nabila lagi seram. Hahaha!!


Korang dah pernah tengok ya cerita ini?

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Mek Onie said...

cite highland tower tu nak caya ada taknak caya pun ada, adoiii..tatau lah...haha..yg pasti kita da tgk T_T

so-so je la

adrianna syaz said...

Tak tgk yui..x nk tgk la..dah dpt review ceta tu x best..hehe...

Chot said...

cuba yui try tgk. ntah2 adik yui ttp mate kot mase tgk..hehe..chot tgk bru half. ade part boring gak tp ade jgk yg sempat buat bulu roma tegak kejap...so ending xtau mcm mne lg..mistewi ke tidak.

Mimi Azirah said...

Tgk spruh je kt lappy...sbb akak pnakut

Nurul Ain Zulkarnaind said...

saya pun x minat cerita tu..

@izY@N said...

yup.. betul tu.. hari tu tengok suku jalan je.. ntah apa2.. cam x paham.. mujur tak beli tiket..hehehe

zareliqa afiqa said...

Memang tak best pon.. buat pening kepala jek. rugi~ rugi~

Azhafizah Md Nor said...

tak nak tengok lah..kdg2 cerita melayu macam jalan cerita agak serabut.

Scha Aryana said...

Tengok disebalik tabir pn cukuplah.. hehee

Cik Nur™ said...

nur pun samalah, tak bape minat tgk cerita mcm ni....

azizah :) said...

lama tak update citer2 movie o so on..so tak tau citer ape yg kuar kat panggung skrg..