tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, July 05, 2015

TARIKH AKHIR TEMPAHAN MINI POPIA IKAN BILIS & KUIH SIPUT

Pejam celik pejam celik tak lama lagi dah nak raya. Rasa kejap sangat masa berlalu. Jadi, di sini aku nak maklumkan tarikh akhir/ bayaran akhir yang aku terima untuk tempahan mini popia ikan bilis & kuih siput ialah :


BAGI MELIBATKAN PENGEPOSAN
Tarikh akhir bayaran pada 5/07/2015
Akan di pos pada 6 atau 7/7/2015
Perlu pos awal untuk elakkan masalah kelewatan


BAGI MELIBATKAN COD
Tarikh akhir tempahan pada 11/07/2015
Boleh COD ikut masa & tempat yang telah ditetapkan


Untuk sebarang pertanyaan boleh terus sms atau whatsapp 019-2331810.
Terima kasih kepada yang banyak support.


Info lanjut
Mini Popia Ikan Bilis Kuih Siput


ENTRY MELEKAT HINGGA 5/7/2015




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Mayang ABDUL RAZAK said...

SALAM YUI, SIBUK KEBELAKANGAN NI, BARU MENYEMPAT NAK NYINGGAH KAT SINI.. WAH BISNES BERTAMBAH MAJU JAYA NAMPAK, SEMOGA MURAH REZEKI YER

Diana Rashid said...

banyak tempahan YUi??moga murah rezeki..

Azhafizah Md Nor said...

senang dah buat notis camni, mudah cust nak buat order nanti

tiga lalat said...

salam. hee masyukk nii ;p

aRz MoHa said...

Mini popia ikan bilis wajib beli. Sedap

Dayana Zahari said...

bestnya! Tp this year tak raya dekat malaysia :( .
Yui jemputla join GA dayana ye

http://www.dayanazahari.com/2015/06/dayana-and-durratunkhayla-surprise.html

Nurul Baidurah said...

ala Yui...nak merasa jugak popia Yui...

DRAMATIC UNIQ said...

Kuih siput tu kegemaran dari dulu... :)

Shahida Dzulkafli said...

Wah!!!rajin yui..semoga bisnes bertambah maju..