tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 21, 2015

Harga asal tudung Aidijuma mengikut label

Saja aku nak kongsikan harga sebenar setiap label bawal AJ. Untuk perkongsian ramai.



White label rm10
Pink label rm14
Green label rm15
Blue label rm20
Black label rm33



Itu semua harga pada CS AJ, Tapi bila ada reseller harga akan bertambah ( mengikut kesesuaian ). Kebiasaan harga jual semula pada orang lain ( yang taknak bersusah payah ketika corak baru keluar )


WL RM 15

PL RM 18
GL RM 22
BL RM 25
BL RM 40


Kadang apabila design lama tapi masih menjadi permintaan ramai, harga biasanya akan meningkat. Alaaa, macam barang antik. Lagi lama lagi mahal. Macam itu juga ibarat penangan AJ.


Aku bukan peminat tegar tapi jika ada design yang aku suka, aku akan usaha dapatkan.


Di atas hanya label asas AJ. Ada juga label lain seperti YL & Gold Label.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

eintan nurfuzie said...

bru akk tau...

Nieyl said...

Ohh...baru tahu.... =)

izzeyda said...

tak pernah beli.. tapi ada satu white label dapat sebab menang GA..

Aniey Yusoff said...

Saya pun sama xde la minat tegar sangat tapi kalau ada design cantik beli la jgk...skrng dh slow sbb design terlampau byk keluar. Yg dh ada pun xterpakai lg huhu

Nadia Johari said...

ooo..gitu..nad dah lama tak beli tudung ni..ahhaa

Syazana Zainn said...

Shawl kite xde label best hahaha
Label yg x pernah dgr pon ade

Azhafizah Md Nor said...

Tak pernah beli tudung bawal AJ =_='

Cik Ash said...

ooo baru taw..kak . ekin xpernah beli tapi ada dapat white label tu menang hadiah GA

Shahida Dzulkafli said...

Lama dah xpakai tudung jenis bawal nie.. tp design aj nie lawa2..

Mardiah Diana said...

Suka tudung aj ni...selesa bila di pakai...

Adila Man said...

Assalamualaikum.nk tnya..ad group aidijuma tak..lau ad..hantar pada nu.tel nie 0176064586...mana tahu ad lg murah..d banding pd yg kat luar