tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 31, 2015

Sushi di Aeon menjadi pilihan

Aku ni jenis tekak main belasah asal kenan. Haaaa. Ada faham?
Kadang keluar rehat, tak tahu makan apa, nampak pula sushi yang colourfull, mata bling bling pilih mana yang nak.




Biasa paling banyak beli 6 ketul. Itupun dah rasa cukup banyak. Kadang forward jadi 2 hari punya menu. Huhuhuuuu.


Ada yang suka sushi?
Kita tak geng sebab kita jarang makan sushi. Hahaha.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

el said...

iols pun suka makan sushi..tapi jarang2 lah..ada time dia nk rasa makan hahaha
tp tulah sllu gak beli kt aeon jusco tu..sama gak ngan uols..beli set 6 tu je..hehe..
alamakkk nak makan sushi lak skrg ekeke

Eintan Nurfuzie said...

akak suka makan sushi

AnneRaini said...

dah lama nk makan sushi.. nk cari sushi ah ahad ni..hehe

manis said...

kite geng..kikiki
beli pun kat aeon gak...ngeee

Eka Tikah said...

akak buat Tikah nak makan sushi ptg ni ><
lama tak makan hehe

PeRdU cINta said...

Akak tengok menunya...tak semua akak makan..tapi suka tengok kombinasi warnanya tu...tulah daya tarikkannya..hehe..

Nadia Johari said...

teringin makan shushi

Dunia Zumal said...

Tak pernah lagi try makan sushi... maklum la sini tak ada ^-^

Siti Nurzafirah said...

Kita gengggg...

Nurul Baidurah said...

belum pernah lagi sentuh shushi...hihi....

Shahida Dzulkafli said...

Suka sushi..tp da lama x mkn.. selalu beli kat eon manjung..sebab sushi dia best..

Azhafizah Md Nor said...

Fiza pun suka beli sushi kat AEON..lagi banyak pilihan :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
oohoooiiii
6 ketoi makan 2 hari????????????
kecik betoi usus yui
he3