tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 07, 2015

Tutorial bergambar cara pakai shawl




Macam senang, macam cantik je
Hehehehe


Tapi aku tak pandai belit-belit lain
Belit simple je reti




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

shaFazie said...

boleh try raya nnt

Miza Idgihat said...

yes.. kite geng kak.. hahaha miza pun x reti nak belit belit sangat ni. tapi teringin sangat nk pakai mcm dia org. huhuhuhu

E'in said...

senang sgt nie.. dh boleh try.. :)

Farhain Azmi said...

nampak cantik dan kemas. nanti nak try lah :)

zazanizam said...

cantik..
kzaza pkai arini belit2..esk lusa dh lupa step muahahaha..

zai zamree said...

sama la...tgk mcm sng tp bl buat kt diri sndiri msti x jd....arrrghhhhh

Dunia Zumal said...

Simple tapi menarik...

Nurzakiah Hanum said...

great

Dila Azhari said...

cantik kak :)
try raya nanti hihihi ^^

Azura Wawa said...

comey dan simple je style camni..bleh try gak nih..

eintan nurfuzie said...

akk.. bab lilit2 ni mmg suka.. tp suka kemas.. klu mcm ala2 letak je konpom jd comot lepas tu.. ahahha... kad raya yui dah sampai.. boleh baca kt entry akak tau.. tq sesangat

NuR aTiQ said...

wahh..menarik nie..boleh try utk raya nt la..

Muzai Samilan said...

cantik

azizah green line said...

xreti pakai shawl!!

Amanina Mads said...

raya nanti boleh refer.. hehe

#bloggerutara

Azhafizah Md Nor said...

Nampak menarik style ni..boleh pakai raya camni nanti..hihi

el said...

iols tgh try pakai shawl yg jenis letak senget tu..alah skrg model2 hijab tu buat cam mn nak explain ntah haha

Lynn Hamzah said...

menarik...boleh cuba nanti...

Eka Tikah said...

kite pun tak reti nak belit2 ni kak. bawal je kot raya tahun ni. haha

Siti Nurzafirah said...

Macam comel je...