tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, July 30, 2015

Apa itu CMD? Jom baca secara ringkas

Sebenarnya produk ini dah lama, zaman mak mak kita pun ada cuma sekarang kembali popular. Biasalah, kuasa internet. Share, klik & baca.


Takpe, aku bagitahu serba sedikit dekat blog untuk bacaan korang. Nak google pun takde masalah.




Nak penerangan atau cerita lebih lanjut, lagi oleh pm di FB Nurul Yui
Kita potpet kat sana. Tanyalah selagi boleh. 
Apa yang bezakan daku dengan orang lain?


1) Cara penyampaian
2) Cara guide
3) Bantuan


Tak percaya, mailah sembang. Ahli CMD ramai, yang bezakan di atas tadi itula. Dengan aku, aku bantu sebaik mungkin. Kita cuba, kita share. Gituuuu.


MYPRK1135361
019 2331810





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Nadia Johari said...

semoga terus success yui

Dunia Zumal said...

All the best Yui...

Siti Nurzafirah said...

mood membaca tadak lagi...

nanti mood membaca mai, Firah singgah lagi...

Nurul Baidurah said...

apa yg aku tau ppasal cmd ni....semua boleh pakai kan terutama sekali pasal kesihatan...

Shahida Dzulkafli said...

Semoga sukses ye..

eMMe said...

ohh kisahnye ye yui.. okey... TQ yui!

Azhafizah Md Nor said...

dah lama juga dengar produk ni..sekarang pun dah makin popular