tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 15, 2015

Tiba-tiba diberi cuti raya

Semalam aku post di FB sendiri pasal jawapan aku kenapa aku cuti Jumaat, Sabtu & Ahad iaitu cuti umum saja. Takde cuti AL lain.


Tak lama lepas itu, terima emel dari pihak atasan bagi cuti pada hari Khamis.
Alhamdulillah, selalu esok raya hari ini akan kerja half day.


Nampaknya tahun 2015 terus bagi cuti sehari.
Bagus macam ini. Buatlah macam ini tiap-tiap tahun lagi baik. Kihkih.


Sebenarnya cuti sehari ini kena potong AL yang ada.
Tak kisahlah mak jemah, asalkan orang dah bagi cuti, bukan senang!


Secara rasmi, bermula Khamis akan bercuti dan akan mula bekerja pada hari Isnin.InshaaALLAH.


Berhati-hati kepada yang pulang ke kampung
Ingat orang tersayang =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

zazanizam said...

owh gitu.. kzaza mmg opis bgi sehari sebelum raya.. kali ni start keje ari rabu daa.. ambik sehari je cuti hehe..khamis bru masuk keje

AnneRaini said...

yay dpt jugak cuti.. bgslah.

Siti Nurzafirah said...

Seronok la ea..

Yui kerja apa..?? service..???

Mila Hilas said...

memang saje x amik cuti ke? ke dorg x kasi guna AL?

Miza Idgihat said...

Alhamdulillah dapat cuti awal kan kak. ^_^ Fi Hifzillah akak sepanjang perjalanan nak balik kampung nanti :D

Nurzakiah Hanum said...

BESTNYA

PeRdU cINta said...

kembang setaman hati dapat cuti..alhamdulillah rezekii juga tu..

Eka Tikah said...

manfaatkan cuti yg dah diberi. hehe. selamat bercuti kak ^^

izzeyda said...

kat opis kebanyakkan cuti ari khamis ngan isnin.. tapi ari ni ramai lagi yang bercuti..

Cik Ash said...

yeay happy yui.harap.tahun dpn pun blh.cuti gak.nanti

Shahida Dzulkafli said...

Sha aritu kena keja ari sabtu 2 kali baru dapat cuti awal ari rbu ngn khamis.. tp ok lah..