tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 28, 2015

Raya 2015 Yui kuih raya

Tahun ini pecah rekod, takde langsung biskut dari air tangan ini. Nampak gambar kat bawah???


Inilah 5 balang yang duk terdampar atas meja. Mini popia dah confirm sendiri buat, 4 lagi jenis biskut hasil tunjuk menunjuk. Hahahaha.




Tak tau pasaipa tahun ini malas nak buat



Balang kaca beli baru di kedai RM 2. Eh, bukan RM 2 tapi dah RM 2.12. Tak payah dah nak beli balang bunga-bunga yang menunggu masa retak penutupnya kalau salah pegang atau buka. Huhuhhhhh.


Jadi mana yang mai rumah, inilah biskut yang ada. Tambahan menu lain biasanya ada kalau orang nak mai, sebelum tu call dulu. Senang kami prepare.


Siapa lagi nak mai rumah, jemputlah datang. Hari minggu biasanya aku ada di rumah sahaja.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

PeRdU cINta said...

Yui...akak nak tart gulung...nakkkkk..

Inani Hazwani said...

Mini popia tu sedaap. :D

AnneRaini said...

akak setuju part balang bunga tu. kejap jer jahanam. nyampah.

E'in said...

same laa.. rumah e'in pun kuih tunjuk tunjuk je.. hihi

♥TheOnlyFarah♥ said...

biskut raya farah raya ke-4 dah clear.huhuh..skrg craving nak biskut raya..huhuhu

eima said...

suka balang cam ni lagi cantik la.....

zai zamree said...

balang camni lawa

sharmien said...

balang cenggini mmg terus nampak isinya dan menyelerakan.hehe

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
hi singgah sini
sory hr nie bz x sempat nak BW

eintan nurfuzie said...

sama mcm akak.. beli je.. tu pon x byk

Dunia Zumal said...

Balang kena gst yer Yui... Cantik balang kuih tu ^-^

azizah green line said...

suka la balang kuih raya ni..smart pula

Siti Nurzafirah said...

Short bread.. lama tak makan..

Tak jumpa lagi kat rumah orang raya tahun ni...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
waaaaaaaaa
tayang kueh ghayer
naaaaaaaaaakkkk

Azhafizah Md Nor said...

cantik balang kaca tu Yui..selalu camtu la..buat kuih sendiri 2-3 jenis je..yang lain beli :)

Shahida Dzulkafli said...

Samalah yui..tunjuk je.. berjaya buat 1 jenis tapi abis da org dlm umah mkn..