tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 20, 2015

Mula bekerja selepas cuti beraya

Assalamualaikum.


Pertama sekali, macam tak percaya sebab "berjaya" buat blog ini senyap tanpa sebarang entry untuk beberapa hari ini.
Kemain malas cik empunya blog nak menaip.


Hari ini. 20/7/2015 aku dah kembali bertugas hakiki.
Cuti sudah "yelek".
Takleh cuti dah selagi sorang lagi tak habis cuti bersalin.


Jadi, yang mana sama macam aku dah mula bekerja hari ini, selamat bekerja semua.


Selamat Hari Raya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Nieyl said...

Selamat Hari raya...
nieyl pun dah start keje hari ini...:)

Dunia Zumal said...

Zumal pun nak berniaga dah kejap lagi...

mummy_ayu said...

sama la kita. Ayu pun dah start keja.. sensorang jekat opis.

izzeyda said...

baru ari ni keja.. tapi mood keja masih ke laut.. opis pun masih lengang..

Azhafizah Md Nor said...

selamat kembali bekerja..yang penting raya pertama cuti..heee

Cik Ash said...

selamat kembali berkerja yui...

Shahida Dzulkafli said...

Sha masih mc lagi tarikh 20.07.2015 nie sbb cuti yelek.. hehehe..