tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, August 13, 2012

3 lagi kad raya dari blogger hebat!

Kemain lagi, aritu kuar shopping. Bertambah gembira bila ada 3 lagi kad raya selamat tiba ke rumah di SS. Jom tengok siapakah mereka yang hebat itu.






Blogger Shida. Hebat! Kenapa? Hebat dari segi macam-macam. Edit blog, pasal nuffnang, pasal lain-lain juga. Kiranya beliau tutor yang hebat. Orangya pon sangat ramah.




Belah kiri kad raya jauh datang dari Sabah. Dari blogger yang hebat bab edit blog juga. Kenal tak CP a.k.a Cik Purple. TQ yunk. Bagi seposen sebagai duit raya. Terharu akak tau!


Belah kanan plak dari blogger PUAN yang sememangya ratu pecut. Blogger Puan Jijah. Wow! Comel aje kadnya tau. Geram tengok. TQ yunk untuk keychain Sabah yang sememangya cute itu.




Terharu mak nok terima kad raya. Total setakat ini dah ada 7 keping kad raya. Ko rasa aku gantung kat umah tak nanti? Lama dah tak wat camtu. Huahua.


# Kuar aritu besh tapi sikit terkilan. Waaaaaa!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Mrs Lurve said...

tiga2 kad raya cantik

Masz Sidek said...

hebat... :)

Yui boleh tak PM alamat Yui kat akak...

meow.masz86@gmail.com :D

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh seronok la yui dapat banyak kad raya kan ;-)

Saya Disini said...

bnyknye kad yg dia dpt

eMMe said...

Salam Yui, terima kasih, kad raya kamu, selamat akak terima..
maaf yui... akak tak sempat balas, sori sgt2... akak hepi sgt dpt kad dari yui...

nur anis said...

dulu siap gantung kat pokok bonzai lagi...huhu

Myra Jay said...

Banyak dah kad raya Yui dapat, boleh gantung ni sebab ianya dapat mengimbau kenangan lampau kan :)

syiela said...

bestnya kan.. akak gantung kat opis je.. kalau kat rumah kang habis dek budak2 ni buat main nanti

Deq's Qienz said...

syiok la dia dapat kad raya..hehee

Nurul Husna Mohd Hassan said...

banyak kad raya yui, total dah 7 =)

wahida said...

amboi...dah tujuh kad raya ko nok? aku ni baru dpt 2 keping dari blogger jugak...ekekek..

p/s: dear, soalan ko aku dah jawab kat komen box aku tu...tak publish rasanya soalan ko tu sbb soalan ko bikin aku kena lahar je nnt...haha...

anyway, tengs sudi bertanya...sayang ko!!

ayut said...

wah..7 dah.kumpu lg byk ea Yui..leh gantung penuh nnt kat dinding..hihi :D

ros_reeza said...

best kan dapat kad raya :)

gantung tau nanti kat umah, baru nostalgia, kan?...

Princess Feyqa said...

bestnye.. fiqa rye ni kad rye 1 pon xde haha

eima said...

wahhh meriah tul kad raya ko dik .....maknenye ko glemer la tu ... yg tak brape glemer kad raya nye kurang

Hidayah Bach said...

best nye...!

boleh gantung kad raya...

terasa suasana kecik2 dulu..

:)

Tihara said...

seronok kan dpt kd raya :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhhh bestnyer dapat kad raya......

Wanieys said...

hihi dpt kad raya lg best kan...siap dpt duit raya seposen lagi hahaa

Kesuma Angsana said...

amboi seronoknyer !

nanakimie said...

nana baru dpt kad raya yui,hee,,tq!:)

uncHa said...

hehe jelez ni :p

PinkUmmi said...

bestnya dpt kad raya.....

Cho Zila said...

seronok.. seronok dapat kad raya baruler macam nak raya..
teringat dl2 duk gantung kad raya kat ranting2....

shidaR said...

hehee..lega dah sampai kad tu hehee :)

azizah :) said...

ooyeaahhh da sampai dah.. tq yui sudi terima hadiah tak seberapa tu..kalau jijah p sana lagi jijah hadiahkan yg lain pulak...hehehhee

IntaNBerliaN said...

akak pun ada dpt gak tp ingat esok br nak buat entry.. hihii

ohya, akak dah dpt kad dr yui tau.. thanks :-)

Aishah Jahirah said...

tq yui anta kad raya...sory akak xmmg xberkad raya thn ni nak membalas....;(