tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, August 29, 2012

Komen dan dapat header free!

Hari itu aku ada komen entry pasal kalau nak header free. Lagipon ownernya jemput, terus aku pergi terjah. Alhamdulillah dapat header comel dari blogger Farezshah .




Saja minta untuk blogshop aku. Oh ya, page dah bertukar nama. Nanti akan aku ceritakan ya. Kalau korang nak gak header free, tryla terjah sini. Rasanya masih boleh lagi request ^__^.


# Aku akan tempah kepada Wanhazel untuk mencomelkan blogshop aku, hihihi. Percaya kepada kebolehannya!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Nieyl said...

wah!best nyer dpt header free..:)

Masz Sidek said...

Comel....
WanHazel memang dah byk mencoemlkan blog2 kan... :D

eMMe said...

wah! murah rezeki Yui...

izz iizza said...

comel..

syiela said...

untungnya!

shidaR said...

wan hazel..terbaikkk hehee :)

Cik Muda said...

alaalal....comey3...!

ayut said...

truskn usaha!hihi...Comel la jd ye nnt blog tu klu si wan edit ye.hihihi

syakirah izwanie said...

Comelnya header tuuu ^_^

Eca Dwinky Asha said...

wahhh....konfirm blogshop tu pun comel mcm blog ne yui.

nur anis said...

barang free memang best..:)

fieda said...

freebies mmg best..

Anum said...

comel mcm tuan blog
hehe

wahida said...

bestnya dapat free gitu...

gud luck utk ur blogshop tu ye yui...

azizah :) said...

barang free mmg seronok je..hehe untung kan :)

Cikgu Ma said...

wah..header free lg...

Bro Aim said...

curik kamu punya boleh//edit2 sikit pastu jual balik..haha

KY said...

best tu, comel lagi

nanakimie said...

blog yui ni pun wan buat kan kan,comel comel:)

blog-tips-kurus said...

nak juga buat permohonan le.. ;)

ieda said...

wahh bestnyaaaaaaaaaaa dikkk
dpt header baru dan free ;)
cantikk ;))

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alahai cutenya header :)

IntaNBerliaN said...

best tu header free :-)

Wanieys said...

cantik header tu yui....a'a akak pun suka hasil kerja wan hihihihi

izan mama mia said...

comel

Che Rosliza Che mat said...

Wan hazel memang kreatif kalau design blog...comel header tue..

Nisa Greennnpanda said...

untung la dpt header comel utk blogshop..hihi~..