tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, August 10, 2012

Order terakhir Mini Popia Ikan Bilis

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat. Tempahan paling banyak adalah dari rakan blogger Sis Izza. Sebelum ini beliau dah order 800gram, tapi kali ini tambah lagi 2kg! Menggunakan perkhidmatan pos laju juga.


- balang besar dalam 1.2kg -


Maka, cuti ini bertungkus lumus cukupkan order. Last untuk penghantaran pos laju adalah hari Isnin 13/08/2012. Terima kasih kak sudi order dengan yui. Ini hasil tangan mak , yui dan adik-adik. Hehe. Tahun depan insyaALLAH ambil order lagi.


- baru siap digulung sebelum digoreng -


# Order mini popia ikan bilis anytime saja, kalau nak just inform dan insyaALLAH akan aku siapkan. Maknanya bukan semata-mata sempena raya aje aku buat ya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

azizah :) said...

okla tu boleh order bukan bulan raya je...hehe
tahniah yunk.. maju dah bisness kamu.. moga terus success!

Aishah Jahirah said...

insyaallah kalau teringin nanti cari yui la...;)

ayut said...

wahh..bgus2..smakin maju..lg bgus klu bkan time raya jer..menarik! :)

Tihara said...

oo lepas raya pun leh order ek :)

izz iizza said...

satu bekas dh habis kena makan yui..memang kena order banyak untuk anak-anak..sbb diorg suka sangat popia mini ni..:)

dpt dalam balang camtu ker..wahh syokk tengok..:)

Masz Sidek said...

Alhamdulillah... bisnes berkembang... semoga terus maju yui... :D

Anum said...

alhamdullilah

Aida78 said...

alhamdulilah murah rezeki yui...

vaNila said...

itu namanya kue apa ya kak? aku baru liat. yang rasa udang itu bukan kak? hehe *sotoy

Myra Jay said...

wahhh banyaknya kak Isza order..

Akak tak sempat makan lagi popia Yui tu, belum bukak lagi, takut bila bukak cepat abes..hehehe ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui...sama la kita biz mini popian :D

Semoga yui pon murah rezeki ya.Aminn

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahun depan akak pulak order :)

miZz_nizZ said...

alhamdulillah la..rzki bln pose.moge bkmbang sepanjng taun =)

♥ aN_Na ♥ said...

Wahhh biasa tgk yg pusing2 mcm gula2 tu je :D

Che Rosliza Che mat said...

Rezeki nyui...

Wanieys said...

Alhamdulillah murah rezeki :)

nanakimie said...

alhamdulillah...rezeki yui sekeluarga:)

IntaNBerliaN said...

yeayyy nanti lps raya baru leh order.. hihii...

thn ni mak n abah nak order mcm2 biskut raya.. nsb blh order popia ni lps raya.. hehhe.. so, lnkali akak nak, akak akn calling2 yui :-)