tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, August 24, 2012

Fakta yang anda kena tahu pasal raya YUI

Amboi tajuk entry, kemain lagi. Bajet kau retis ke nak berfakta bagai? Ada aku kisah. Haha! Gurau sahaja okay. Entry ini boleh dikatakan ringkasan mengenai raya Yui. Jom tengok satu persatu.


- tepek satu gambar buruk dulu -


1) Baju raya tahun 2012 hanya 2 pasang. 1 beli sendiri 1 lagi si dia belikan
2) 2 jenis kuih air tangan sendiri iaitu mini popia ikan bilis & cornflake bermadu
3) Sepasang kasut biru menjadi pilihan hati
4) 2 helai tudung untuk kegunaan sendiri
5) Tiada gambar lengkap sekeluarga
6) Gambar sekadar dari hp sahaja
7) Duit raya yang ku dapat setakat ini adalah RM 7.00
8) Soalan yang sama ditanya " Ang bila nak kawin? "  walau mood raya!


Itu sahajalah yang perlu korang tahu. Nanti ku upate satu persatu untuk ceritanya ea ^__^
# Kalau aku rajinla, hihihi



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

haha..soalan kawen tu saya pun bosan nak dengar...alasan saya, kalau kawen dah takde duit raya dah la..walau 13ringgit je dapat..haha

Puan Ira said...

selamat hari raya yui...rumah kat tun sambanthan ada air x..hehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

soklan kawen tu confirm takkan boleh lepas punya la. hihi

baby lydia said...

mne de pic burusss syg oi..cute wat..

Tihara said...

lawa baju yui..jarang dapat cari kaler camni...soklan utk akak plak..ang bila nak dapat anak...tp beraya tetap beraya gak...telan je la, paling best telan lemang n rendang..hee :)

Myra Jay said...

Hheee, soalan kawen standard untuk org bujang, akak dah kawen soalan lain pulak ditanya.... :)

Cik Muda said...

bab kawin dah bole dah tu...calon da ada apa tunggu lagi yui...

part baju raya tu sama ler.... hihi..tahun ni ada dua pasang aje.... tak ada mood mau tempah, beli siap ajer...

shidaR said...

hehheee..samalaa....gerammmmm bila soalan no.8 tu selalu diajukn..

Noraim said...

Yg last sekali tu mesti fed up dah dngR. Kekeke.

Sally Yatiey said...

Selamat Hari Raya :D hee. Soalan no.8 tu femesssss. hee

ayut said...

ala..syg la xde gmbar 1 family.takpe..bergembira jugak ye Yui :)

shera haifa said...

bila dah hbs belajar org tnye bila nk kerja. bila dh kerja org tnye bila dh khwin.. bila dah khwin org tnye bila nk ada anak.. soalan standard smua tu.. hehe

Sayidah Nafisah Ruslan said...

soalan kawen tu memang awajib kot kalau jumpa sanak saudara.. takleh nak elak dah.. hehehe

ain vanilla said...

nak tanya jugak no 8 . bila nak kawin ? otw kawin tu jemput kami2 ye . hehehe

profmie said...

Selamat hari raya yui..
lorh xbestlah xde gmbo lgkap raye dgn famili..

adyna said...

selamat hari raya... akak kat ipoh lagi..esok dah nak blk...uhuh

azizah :) said...

ala standart la soalan tu untuk org bujang.. jijah lagi lah..soalan cepumas..adoi...

missha said...

siap ada fakta2 gituuuu :) hhe

Wanieys said...

soklan bila nk kawin tu soklan lazim la bg anak2 dara mcm yui hihihi

♥ sitifarhana ♥ said...

okey pe 7 ringgit..sy tak dpt ppe..haha

Azhafizah Md Nor said...

lebih kurang je raya kita yui..

Aishah Jahirah said...

kih3..akak pun dapat lagi duit raya tapi xsebanyak dolu2 le...

Masz Sidek said...

hehehehe... ry akak thn ni terlepas soalan bila nak kawin... cuma ada saudara yg doa2 agar akak cepat kahwin... akak amin kan ajer doa diorang tu... macam gatal pulak... hehehehe

Bulan Syurga Firdausi said...

sy dpt lebih sikit rm 9 heee

izz iizza said...

masih dpt duit raya...uisss bestnya..:)

IntaNBerliaN said...

selagi tak kawen, selagi tu org tanya.. hihi