tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, August 05, 2012

Aiskrim goreng perisa jagung

Nampaknya, tak jemu lagi dengan menu ini. Sampai mak aku sendiri dok request suruh sediakan. Baik mak! Anakmu menurut kata, hihihi. First buat, guna aiskrim coklat. Kali ini guna perisa jagung. Nyummmy!


- siap sedia untuk ditelan -


Macam mana nak buat? Senang sangat. Aku dah siapkan entry siap tunjuk gambar lagi [ entry ]. Makan untuk bersahur pon memang besh! Sorang 2 ketul pon dah cukup kenyang. Selamat mencuba ya.
# Ini buat time puasa kedua kalau tak silap, hihihi


nota kecik yui
Ramai dah try siap tunjuk gambar lagi
Suka tengok hasil korang bila berjaya
^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya je belum try ni :)

una imana said...

sedapnyerrrrrr..:)

shera haifa said...

teringin nk cuba buat.. kene tngu balik rumah dulu laa..:)

Ezy Chiaki said...

sedap sedap!!!

Sally Yatiey said...

Nampak sedap :) Tak pernah lagi makan aiskrim goreng ni, hee

Rosalia said...

hntr la sni skit :( sedapnye

sHaR!Na eLyaNa said...

sdpnya hehe

Dylla Abas said...

haa..tulah..tengok caranya macam senang je..tapi belum sempat nak buat lagi :)

KY said...

nak kena try jugak ni...apa rasanya heee

laskar pelangi said...

tak pernah cuba lagi. nanti nak cuba. hihi ;')

Wanieys said...

hihihi yui buat aiskrim goreng lagi yer.....sedap kan hikhik

shida'R said...

yuii shida ade bt ...yui nyer aiskrim lpas msk cair x?
shida cairr la huhuhu..

Eza Boom Boom :) said...

Eza pun tak try lagi ni. Asyik guna bread untuk sandwich je.. ^_^

nanakimie said...

nana da try buat masa 1st pose,hee..xsmpt nk snap,huhu...siap grgje,trus abg n adek nana mkn,hee..yg pntg abg nana kata sdap,adek lak suh buat lg:)

izan mama mia said...

dok kata nak buat aiskrim goreng ni,..tak terbuat2 lagi...jamu mata jer lah kat sini

Che Rosliza Che mat said...

Sedanya nyui...perisa jagung lagi..

azizah :) said...

jijah pon nak buat tapi tak terbuat2 lagi pon.. adoi... sedapp tol..

Eca Dwinky Asha said...

nak try esok.hehehe

IntaNBerliaN said...

rajin yui masak kan.. :-)