tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, August 06, 2012

Order dan pembayaran terakhir untuk Mini Popiah Ikan Bilis Nurul Yui

Alhamdulillah, pertama sekali syukur pada ALLAH. Rezeki darinya hasil jual mini popia ikan bilis. Ramai yang order. Membantu emak tambah duit poketnya, hihi. Aku sebagai " pegawai pemasaran " aje.


- harga seperti tertera pada gambar -


Oh ya, nak inform pada sesiapa yangt terasa nak order lagi mini popia ikan bilis, last untuk inform order adalah pada hari Isnin 6/08/2012 dan last untuk membuat pembayaran adalah 9/08/2012. Sebab order akan dipos/cod pada 11/08/2012. Jadi, 10hb harus ku kejar untuk siapkan semua.


- cara packing -


Terima kasih pada rakan blogger yang order seperti Ayut, Syahrul, Syieda dan sis MJ. Terima kasih sudi support. Maklumat lanjut mengenai mini popia ikan bilis, sila rujuk entry ini


Untuk order, sila terus mesej 019-2331810 ( Yui )




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Wanieys said...

murah rezeki utk mak yui :)....

teratak hati said...

Umi sy plk dh bagi sambal ikan untuk buat popia mini ni..tp blm buat2 lg..wah laris nmpaknya jualan..pandai pgawai pemasarannya..^^

Anum said...

alhamdullilah

shida'R said...

ayut..lepas raya ade buke lg x??

Cik Rongoks said...

rezeki ^^
semoga bertambah2 lg rezeki yui . hihi

ayut said...

shida ni mesti teringt ayut ni...syg shida lbh la gini ;) eh yui,lupa nk ckp..tak reply msj kredit expired dah..nnt ayut check ea balance aritu..ckp kat mak yui..sdap la popia mak cik!hihihi.

Myra Jay said...

Tak sabar nak makan ;)

nur anis said...

murah rezeki yui..:) saya pulak ada setengah kilo inti popia menunggu nak disimpul..malas je rasa nak buat..huhu

izan mama mia said...

mg bisnes makin maju..murah rezeki..

azizah :) said...

Alhamdulilah rezeki yui dan mak :)

izz iizza said...

alamak..ya..ya jer hari tu nk order..lupa ajer..dh tutup tempahan ker..

Eca Dwinky Asha said...

murah rezeki mak yui..eca ne xsempat agknya buat kuih...mama kata kuih tunjuk cukup

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..k.atie pon jadi 'pegawai pemasaran' mini popia gak...kakak ipar yg buat

Noraim said...

bulan2 puasa ni kan rezeki melimpah ruah. alhamdulillah :)

-meeSUPERGIRL- said...

kalau bel neh mmg konpom takkan hidang lah dekat tetamu . makan sowg2 .. hahaha

Mia Meymi said...

rzeki d bulan puasa..:)

man said...

janji boleh jual ye..hehhehe

ieda said...

alhamdulillahhh
rejeki bulan puasa ;)

atIEsAyAnGkAmU said...

moga murah rezeki mak yui yea...

sronok tgk org berniaga...

wahida said...

wah....masyukkk nampaknya ni...

Alhamdulillah...

aTy _faRed~ said...

alhamdulillah..rezki bulan pose..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

banyak la yui dapat duit raya dari mak camni :)