tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, August 25, 2012

Kasut BIRU pilihan hati

Ada bagitahu haritu hatiku berkenan plak tengok kasut tumit tak berapa nak tinggi warna biru. Maka tanpa sedar aku telah TERambil dan TERbayar. First time okay beli kasut kaler macam ini. Mak aku terus kata " amboi unk, kemain lagi warna tu! "


- nak gak tinggi walau tahu tak elok kakiku pakai -


Rasa macam diperhatikan bila pakai kasut warna macam ini. Muahahaha! Lepas ini nak cari warna merah, ungu, hijau. Makin "pening" mak aku tengok warnanya.


# Kaki tak berapa kuat tapi dok beli gak. Nak buat macam mana, hati sudah berkenan ^__^





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

syafiqakarim said...

tu diaaaa
biru merlip hang.heh

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amboi tinggi benor kasutnya :)

Tihara said...

haah, tumit dia halus comel, maybe yui boleh cari yg wedges..moga kaki yui sembuh sepenuhnya :)

Misz Mieza said...

Amboi.. Kasut raya ea? Simple & nice.. MM dah tak boleh nak pakai sangat heels2 ni.. Huhu..

Lady Rina said...

cantikkk....

shidaR said...

pjam yui ^_^

azizah :) said...

hehehe bila minat tu yg betol2 nk beli kan.. xpelah.. puas hati dapat beli even bukan pakai mane pon kan..

Bro Aim said...

beli warna pelangi terus lah

missha said...

tak pernah lagi ada koleksi kasut biru.hehe

Wanieys said...

sekali sekala pakai kaler camtuh ok gak heee...tp mmg cantik yui :)

Rosalia said...

cantikla :D kasi pinjam sehari.hahah slmt hari rye yui

KY said...

hehehe...cantik jugakan, kalau pakai kasut berwarna ni hihih

♥ sitifarhana ♥ said...

fuyooo..kelas kau jahhh..hehe

comey heel ni..sy tak pndai la nak pakai..hehe

Azhafizah Md Nor said...

hati hati pakai heels tu..^__^ cantik warna dia.design pun lawa..

Aishah Jahirah said...

ala kasut warna putih, hitam coklat dah selalu sgt beli+pakai.warna yg mencapah ni oke jugakkan,nampak kelainan.

Myra Jay said...

Memang kalau dah berkenan rembat je kan yang penting puas hati ;D

Masz Sidek said...

tahun ni sy tak beli kasut raya... tahun2 sebelum ni ada beli... tp jarang pakai... jadi raya tahun ni pakai kasut thn lepas jer... :D

syiela said...

jgn sampai terpelcok ya.. hehehhehe

cantik pula tengok warna biru ni

aTy _faRed~ said...

akak pekenan sangat ngan warne ni sekarang..nak carik handbag kaler ni..tapi tak jumpe lak yg pekenan..cantik ar kasut yui...

izz iizza said...

cantik... fesyen sekarang memang berani-berani kan..kalau dulu-dulu dh nampak pelik ni..takut org nk pakai colour gini..hihi

IntaNBerliaN said...

cantik.. dulu zaman bujang akka mmg sk sgt2 kasut tinggi2 ni tp dah akwen, lekat awai.. terus xpakai.. pakai pun yg xberapa nak tnggi sgt.. hihi

nanakimie said...

cantik pulak kasut tu,mesti chumel je yui kai:)

Che Rosliza Che mat said...

biru mata hitamku....nice..