tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 23, 2012

Selamat kembali bekerja

Yahooo! Selamat kembali bekerja yui. Muahahah! Harini start kerja tapi 3/9 cuti lagi. Hantar adik perempuan aku masuk UUM. Mood raya lagike?





Dah boleh start bw laju-laju ni. Tapi mesti ramai lagi yang cuti. Alaaaaaa.  Takpe, daku sabar menanti kehadiran korang ea. 
# Sape nak kunjung ke teratak ko ni yui? =p


nota kecik yui
Banyak benda nak cerita sebenarnya
tapi ambil mood dulu nak mulakan entry
Hihihi




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Myra Jay said...

Sama la akak oun start bekerja rini dengan mood lemau masih rasa nak beraya lagi :(

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak pun baru start keje hari ni. huarghhh malasnya. hehe

shera haifa said...

selamat bekerja kembali..:)

nur anis said...

sama la kita..saya pun start kerja hari ni...-___-"

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth....
salam lebaran buat yui.....

ss tauik saya lum start keje lagi...huhuhu jgn jeles tau

babycomel said...

selamat kembali bekerja, slmt hari raya jgk :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

assalamualaikum..selamat hari raya nuyui..dan selamat bekerja.sama la kita.hehe~ =)

Cik Muda said...

harini dah start keje yui..!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

sama laa... ada byk benda nak citer... tp kena kumpul mood dulu kan..hehehe

selamat kembali bertugas... :)

yana lyana said...

Selamat Hari Raya :)

merahitujambu said...

dh mula keje??x syok laa...

Dylla Abas said...

sama la...dah start keje juga arini :)

Tihara said...

mekasih yui sudi jenguk akak..selamat bekerja..akk pon tgh bw gak sikit2 :)

Gadis Kecil said...

selamat hari raya yui..

sori lama tak blogwalking..
singgah sini di hari pertama keje selepas sakan beraya.. heee

kembali ke opiss =)

baby lydia said...

dya pn dh start kje ari ni..lemau skit..asik teringat kuih semperit kt umh mak jek... :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

selamat hari raya aidilfitri ye, maaf zahir dan batin dari teratak siFaqir 'ilmu (^___^)

Eca Dwinky Asha said...

isnin dpn baru start keja.hehehe.
tpi xde mood sgt nak blog,line kt kmpg xde..slmt hari raya yui :)

uncHa said...

ehem..selamat hari raya aidilfitri hehe..tak terlambat lagi kan uncha nak ucapkan selamat hari raya?? :)

farez shah said...

nak free header?
takde syarat pown mintak jer nak yang macam mana.
jenguk sini
http://farezshahevil.blogspot.com/2012/08/free-header-for-everybody.html

Bro Aim said...

bawa laju2 pastu saman pun laju2 jugak

Malaysia coin said...

Salam.
Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Mesti time ni boring datang kerja kan sebab tak ramai lagi yang bekerja, masih bercuti.

Puan Ira said...

sama la kita..dah start bekerja

profmie said...

keje rjin2x.. huhu

profmie said...

keje rjin2x.. huhu

azizah :) said...

mood blogging jijah ke laut lagi.. takde idea pulak nak tulis.huhuhu lagipon suami ada..masa terhad..huuuuu

Wanieys said...

akak baru start keje hr ni heheee

Azhafizah Md Nor said...

esok baru start keje balik..takpe..nanti cuti lagi kan

Bulan Syurga Firdausi said...

pas subuh td baru gerak balik dr kg terus p ofis..mmm memg x de mood keje tu da smgu lebih kt kg..ase nak benti keje duk kg je hari2