tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 09, 2012

Kad raya ke - 4 dari blogger

Sebelum ini dah 3 kad raya dari blogger selamat sampai. Sekarang nak update kad raya keempat dari blogger Sis Husna. Tq sis ♥ 


- kita tengok luar dulu -


- shinchan pon menyibuk nak baca! -


Terima kasih sekali lagi. Suka sangat-sangat. Yang mahal kad ini adalah doodle kartun cute tu! Ini bukan hasil GA tapi top commentor rasanya. Betulke sis? Lupa dah  ^__^


# Jom kita serbu blog Sis Husna . Seronok coz terpilih salah seorang untuk memiliki brooch comel dari sis Fieda  . Rezeki raya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

Anum said...

seronoknya

are_lin@yu said...

wahh dah samai..hehe..kumpul kad raya lah tahun ni ;-)

Noraim said...

akak, bagi la sekali alamat akak.

sy bagi saya. saya bagi akak jugak :)

#kalau akak tak keberatan nk bagi la. boleh email kat noraimismail@yahoo.com :)

ayut said...

shinchan nak jgk interframe...adehhh.slmt comel.hahaha.dh 4..nak kejar Yui cane ni :D

Deqla manjew said...

cantik kad raya! comel si sincan..tpi nape ngan idong dia??

azizah :) said...

peh 4 kad raya..femes la yui ni..hahaha yui kad dah sampai tq yer.. nanti jijah update entry..hehehe :)

nanakimie said...

hehe,comel2:) congrats yui!

Masz Sidek said...

cantik kad raya tu....

bulat nye mata shinchan... :)

nur anis said...

boleh kumpul..:)

Saya Disini said...

wah,,dh bnyk dpt kad

Cho Zila said...

jelesler pulak ramai orang tayang kad rayani.. akak tak dapat ler lagi...

Myra Jay said...

Tahniah ye Yui untuk Brooch Raya + kad raya..

Dah dapat 4 kad ye ;)

Tihara said...

seronok kan dapat kad raya real dari virtual sbb rasa dia punya mod hepi :)

fiza said...

Wah...byk juga tu. Comelnya lah kucen tu, geram tengok.

adyna said...

salam yui..

ritu akak tak nampak pic donut pun maybe lambat loading kot..

bestnyer dapat kad raya ^_^

Kesuma Angsana said...

seronok nyer dpt byk kad raya !

anitadiana said...

bestnya yui...banyak peminat ne.......

miZz_nizZ said...

dpt dr blogger?terbaikla.haha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah, sampai jugak akhirnya kad ni =)

ye betul! sebab rajin komen blog akak =)

eMMe said...

yui, kad yui tak sampai lagik...
tak sempat balas la yui.. akak balas kat blog je okey?

Aishah Jahirah said...

ayo shinchan baca kad raya gak ke? aish geram nengok dia..

izan mama mia said...

kumpul kad rayalah nyui thn nie...tahniah juga dapat brooch dr kak fieda

izz iizza said...

kiut jer kucing tu..:)

-meeSUPERGIRL- said...

kemain lagi kad raya duk bratur kan .. haha

ieda said...

bestnyaaaaaa
dan tahniah menang brouch dari fieda ;)

Eca Dwinky Asha said...

kad raya ke-5 dari eca lak..jom jom PM eca alamat yui yer..

email : ecasha.89@gmail.com
xpun drop je kat komen box :D

shida'R said...

rezki yui hehee..pkai brooch raye hehee ^_^

yui..kad raye dah pos siap hehee :)

anismelon said...

waa...untung la..hehe..anis xde taun nie..wee

aTy _faRed~ said...

akak dah jeles ni yui dapat banyak kad raye...ngeeee...

Che Rosliza Che mat said...

shinchan sibuk jugak nak menyelit hihihi...

Wanieys said...

banyak gak yui dpt kad raya yer...rezeki yui tu dpt brooch dr kak fieda hihi