tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, August 11, 2012

Sesi membeli belah sempena raya bersama si dia

InsyaALLAH, kalau takde apa-apa harini kami akan keluar untuk beli persiapan hari raya. Alhamdulillah, sejak kenal tak pernah miss aktiviti macam ini. Syukur!
# dah kawen nanti haruslah lebih dari ini, haha!


Shapit dah siap suruh fikir nak p mana, beli apa. Haa. Besh! Adakah dia dapat bonus? Haha. Aku tak minta, dia nak bagi. So, kena terima dengan seikhlas hati. Lalala.


1) Baju raya ( tak kisah kurung ke,tshirt ke )
2) Kasut raya
3) Beg raya ( kalau aku nak )
4) Barang wajib lain
5) Duit Raya! ( wajib ada dari dia! )


Kemain aku listkan bagai. Dapat cari alhamdulillah, takde tak kisah. Meh aku nak tunjuk gambar kami berdua time memilih baju raya tahun 2008 kalau tak salah. Di awal perkenalan katakan. Tema adalah HIJAU. Sampai sekarang baju tu leh pakai.







Tahun ni sama lagi ke kami? Rasanya tak. Dia dan family dah tema warna "perang/gold". Aku saja yang takde nak tema bagai. Huhuhu.


nota kecik yui
Moga semunya berjalan lancar
amiinnn




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

syoknya shopping sekali..:)

Tihara said...

wajah dah seiras...pasangan serasi :)

syakirah izwanie said...

Baju 2008 masih muat. Fuuyyoooh :O Btw, selamat membeli belah. Buat pilihan yg betul. Jangan menyesal pulak nanti. Hehehe.

Lyaa Suriany said...

selamat shoppinggg
hehe
syok bila pkr shopping

syiela said...

Amboi bestnya menyopping ngan si dia... lg best bila si dia belanje hehehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

duit raya tu mintak lebih2 sikit. hihi

apa yang lancar tu?? =)
akak aminkan untuk yui. amin.... =)

ayut said...

hehehe.best yer..mm..ayut ntah bila ntah nk dgn si dia yer :)

azizah :) said...

amboi... dah macam suami isteri dah...hehehe cepat2 la kawen..dah kawen lagi meriah yuu nak buat persiapan raya bersama... hahahhaaha jijah doakan yer :)

Princess Feyqa said...

muke korang lebih kurang same.. ada jodoh tu :)

fiqa pun hari tu shpg dgn en.bf kt mid, ramai sgt2 huhu

Che Rosliza Che mat said...

Amboi!! sweetnya...cantik kaler hijau tue...sesuai gan si pemakai..

-meeSUPERGIRL- said...

alololo .. alah ap salahnyee beli same jugak utk tahun ni .. yui beli lah wane gold bagi sedondon . cewah . hehe .

shida'R said...

seronok nyerrr...shida selalu xbksemptan sbb family dia wajib tiap2 tahun ade tema..selalu tema wane bkn plihan shida so..mmg xikut heheee ^_^

dEdEQ dE wIshEs said...

BESTLA DIE PAT SOPING RAYE SAME2 .. NAK JUGAK CAM GINI .. UWAA UWAAA

dEdEQ dE wIshEs said...

BESTLA DIE PAT SOPING RAYE SAME2 .. NAK JUGAK CAM GINI .. UWAA UWAAA

miZz_nizZ said...

org dah offer pe lg..kikis la abes-abesan!hehehe

Penyuluh Perikanan said...

2490
kunjungan perdana untuk persahabatan dengan blog yg bagus ini
saya ikut follow 2490
sudilah untuk follow balik
ditunggu dan terima kasih
salam ramadlon

Wanieys said...

wah best yui ada org nk belanja sopink eheeee....sweet jer tgk yui dgn shapit :)

p/s : akak dh dpt kad raya yui..thanks tau :)

Cik Jannah said...

huaaaa ~ sama laa baju depa

saffiya_aleesya @ echa said...

sekali pandang muka yui n shapit mcm seiras laa..kata orang tua2 serasi klu mcm tu hehehe..nak shopping kat mana tu??

aTy _faRed~ said...

nanti biler dah kawen..[insyaallah akak doakan] list tu kompem akan bertambah panjang...;p

nanakimie said...

wah,hee...nana nak shopim sekali jaoh...wuwu~:)

IntaNBerliaN said...

eh, warna hijau ni cantiklah yui.. siyes cantik :-)

*sorry tau sbb dh lama xjenguk yui... keadaan sekarang membataskan kak ina utk selalu ngadap komputer... pe2 pun thanks sbb sellau siggah blog akak :-)

Aishah Jahirah said...

soping jgn xsoping....tetambah kalau bukan guna duit sendiri...hik2