tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 02, 2012

ST 47 # = Episod Akhir sebenar Dejavu di Kinabalu

---> Ammar "melarikan diri" ke Australia ( ayat manis tapi cepat mengalah )
---> Bazli hidup bersama Tira ( walau tahu perempuan tu "mental" )
---> Nadirah bersendirian ( tunggu hero mana sanggup layan kerenah dia! )




Apa macam ending aku ni?
Okay kan. Hahaha
Hari ini episod akhir
Tengok jelah mana satu jadi pasangan
perempuan mengada-ngada tu!


# Eh Ammar, ko kawen dengan aku jela. Boleh aku ajar sikir
supaya ko jangan suka sangat cepat mengalah tak tentu pasal




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

Dylla Abas said...

hehehe..suka dengan conclusion # tu >_<

Anum said...

kalau amar win.. x sukanya
kesian bazli

Myra Jay said...

K.Myra suka Nadira ngan Bazli..
Dulu tak suka depa bersatu, tapi sekarang rasa sedih pulak dengan Nadira ;)

are_lin@yu said...

hehe terbaik..kita tunggu malam ni..hihi

Aishah Jahirah said...

haha smlm tgk mcm2 andaian dok buat.kalau undi 50-50 agak2 ada x jalan cerita dua2 xdpt si nadirah 2.meninggal ke pompuan tu.melampaunye andaian.apapun elok tgk ending sebenarkan..huhuu

Nur Lavender said...

kalo ending mcm ni jd knyataan mmg org xmau nengok drama melayu dh la..hehe..:)

nur anis said...

tak suka nadira. memang harap sangat dah tak ada sape nak dekat dia..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

rasanya k.atie jarang tgk citer ni...xpernah habih pon tgk,tutup!

Nanti yui buat n3 episode akhir citer ni ya :D

Aien Alien said...

lama tertinggal cerita ni yui...haha. lama juga tak singgah sini melawat yui.. :D

missha said...

missha tak tengok cite ni..hehe..

tak suka sangt tengok citer yang sambung2.hehe

Saya Disini said...

hehe...sakit hati la tngk citer ni..

Afasz said...

andaian ending sy :
nadira mati
bazli bersama tira walaupon dah mental

ammar duk la autralia ,mana tahu ada jodoh ngn kakak nadira tu.haha

ayut said...

wah Yui tgk penuh prasaan ni.hihihi.

ainraus said...

hahahaha. ain setuju part nadira tuu.
menyampah pulak perangai diaa. pikir dia je nak perhatian. sighhh.
eh? emo pulak. :P

eima said...

smlm tertgk waktu nk pakai kan adek bj ... time nadirah tu dok mengada tak mo layan kawan die ..meyampah plak ...

aku tak penah layan cite ni sbb rasa cam tak besh je....

Puan Ira said...

ending yui best .hahaha..mmari kita lihat sapa yg kena mlm nie..hehehe

AnneRaini said...

sudah-sudahlah tu yui..marilah kite sama2 muhasabah diri..hahahah

p/s:akak sbnrnys smpi naik hantu tgk perangai nadira tu...mencik!emosi aku tau...huhuhu

izyantyPersonalTaste said...

apasal malang sgt si bazli tu kan dua2 perempuan bermasalah he3....

suka bazli :)

Tihara said...

alamak tak layan plak cite ni.. :)

Masz Sidek said...

hehehehe... hari ni dpt tengok... sbb tengah 'cuti'

anitadiana said...

tak lah layan sangat cite ne yui...

Wanieys said...

xsabar tunggu ending cier ni

teratak hati said...

Tak tgk pun citer ni..tp org kate sama ngn citer korea summer scent kn..endingnya cm trgantung..huhu

shida'R said...

tgk kejap2 jer yui huhuhu xsempat balik jerh terus ke dapur ^_^

Rapunzeel Cikilolo said...

yui, sangat emosi la kamu... samela dengan aku. mengada memang tak bertempat

Che Rosliza Che mat said...

hari nie last ya...bolehlah layan sambil bukak puasa hihihi

Kesuma Angsana said...

KA pilih NADIRAMMAR hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

yui! shapit camne nanti? :)

Lyaa Suriany said...

TERBAIK PUNYA CONCLUSION
HAHHA

najihahfara said...

ending yg sadis haha

azizah :) said...

hari ni last ek..nak tgk lah.. jijah lebih suka ending nadira+bazli..yelah kesian bazli bersusahpayah demi nadira...hahaha

Mishter Izwän said...

nadirah pilih cerita ini di smbung kan lagi . :D

eMMe said...

frust la cite last episod semalam, huhuhu...

blog-tips-kurus said...

salam.
hi blogger Perak!

Ammar pilih A la..
(A tu kita laaaa... ) hoho!

naseb Aqasha tu dah jadi bapak org. huhu!