tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, August 03, 2012

Minta maaf dan dimaafkan



Manusia pasti melakukan kesilapan. Maaf dipinta dan maaf diberi sebagai pengubat kepada duka. Dengan kemaafan, insyaALLAH hati kita lebih tenang dan lebih selesa. Jangan dipendam perasaan dendam kerana ia bakal memudaratkan diri sendiri.


# Yui minta maaf andai ada buat salah silap pada kalian ya. Mohon dimaafkan. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

missha said...

minta maaf jugak ^_^

*setuju, dengn maaf , hati teng :)

Myra Jay said...

Sama2 lah kita bermaafan..
Jangan isau Yui dengan akak takde salah apa2 :)

ayut said...

maaf jugak ye yui :) tp Yui tak bt slh ap la kat ayut..huhuhu.best knal Yui.kita kwan ea..hahaha.ayat mcm kanak2 ribena.adehhh..
Simpan dendam hanya memenatkan diri.tp once kita dah say sorry and the other side still simpan dendam,just husnuzon.its much better :)

Ardini Humaira said...

nak mintak maaf gak ni sob sobsss

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

nak minta maaf ngan yui....

nak duit raya sekali...
*opsss... lari topik... hehe

nur anis said...

nak mintak maaf jugak ni...

p/s : lipstick collagen tu dalam RM25..tak ingat sangat harga dia..:)

eintan nurfuzie said...

maafkan akak gak :(

eima said...

sama la kite ye .... 0-0

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Kalau ada silap & salah..k.atie pon mohon kemaafan juge....(nk hulur tgn xsampai lak..hihi)

are_lin@yu said...

ayu pun mohon maaf jgk andai terdapat slaah silap ;-)

Cik Muda said...

mintak maaf jugak kat yui.... selama kita berblog bersama ni kan......

Masz Sidek said...

sama2lah kita saling bermaaf2an...
semoga hati kita semakin tenag lepas ni...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

maafkan saya jugak yui..

salam 14 ramadhan yui :)

Che Rosliza Che mat said...

Sama-sama ler kita bermaaf-maafan di bulan puasa...

azizah :) said...

sama2 kita memaafkan..itu lebih baik antara manusia..

jijah minta maaf juga yer yui andai ada komen terpedas ke..silap tutur kata ke..maaf sgt2..sob sob sob

Eca Dwinky Asha said...

bermaaf-maafanlah sesama kita

fieda said...

jom saling bermaafan..

Aishah Jahirah said...

akak pun minta maaf salah n silap....

izz iizza said...

minta maaf juga..0-0 ya..:)

shida'R said...

yyui shida minta mmaf yer de slah slap :)

Wanieys said...

akak minta maaf klu ada salah silap :)...minta maaf dan memaafkan sifat mulia yg terpuji :)