tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, August 30, 2012

Cek Nuffnang pertama bakal sampai

Mula-mula tak sure sebab apa emel itu sampai dalam inbox aku. Tapi setelah aku baca entry Sis MyraJay, baru aku faham. 
# Nampak sangat ko tak memahami sepenuhnya tentang Nuffnang! Huhu


- Lama dah tak dapat BE, waaa! -


Bukan apa, sebelum ini aku alami masalah nak terima cek [ entry ] Dan aku harap kali ini takde apa-apa masalah. Maklum sahaja, baru pertama kali nak cashout Nuffnang tau. Bertahun sabar menanti. Hihihi. Doakan semua berjalan lancar ea.


# Esok aku ke KL naik bas. Turun Hentian Duta. Hajat nak hadiri majlis pertunangan kawan, tapi ada masalah tak dapat dielakkan. Tumpang sedih untuk beliau. So, just jumpa dia dan sibukkan diri di majlis kahwen abang dia. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

Nieyl said...

untung la dah leh cashout..nieyl dah bertahun..amount x gerak2 pun..hihihi~stress aje..

Zatil Hulwani said...

wahh...seronoknya..sy punye sikit je baru...huhuhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

yeay2 yui dapat duit raya :)

Noraim said...

wahhh jelesnya dapat cek.

sy ni entah bila dptnya. huhu.

Azee Hana said...

jelesny kite,,,hihi

shidaR said...

akhirnya yui smpai juga nnt hehee.. :) bdebar x nk tunggu? heheee :)

ros_reeza said...

tahniah ye dah boleh cash out ;)

azizah :) said...

email da dpt..tak sampai seminggu terima cek tu nnti yui..tak sampai 2bulan pon kalau tak terima cek..jgn risau k..

AnneRaini said...

yey dah boleh belanja akak..hehe

NOOR FATIN said...

saya dah dua kali cashout! hehe sila beli barang yg kita bleh nampak supaya tau la ni la hasil nuffnang kita. hakhak

ayut said...

nak wet raya :p oo..jejalan kl la ni...jom KFC :)

nur anis said...

lepas ni boleh la belanja kopok leko..huhu

biela bell said...

dapat duit raya wooo ;))

anitadiana said...

bestnya...yui..kak ita tak pernah dapat pun..selamat hari raya yui...

Myra Jay said...

Heheee, ok Yui, sabar menanti cheque yang dinanti ye :D

Anum said...

bestnya dpt duit raya

Nisa Greennnpanda said...

nie yg jealous kat yui nie...hehe..

owh, nk gi umah kwn kat KL rupenye.. take care tau.. dtg la umah sy gak, ngehehehe.. XD

btw, hepi merdeka day~!!

eMMe said...

Yui, tadi akak check inbox pun akak dpt checque nuffnang, alhamdulillah... walaupun tak banyak, akak nak wat contest gak le, heeee~

syiela said...

bestnya dapat duit raya.. hehhehe mesti hari2 tunggu abg posmen.. akak blum lg.. tgu up skit :)

eima said...

byk tu .... hehehe kite nampak amaunnye

shera haifa said...

tahniah..:)

are_lin@yu said...

beznya dapat jpa kawan2..ati2 dear ;-)

Kesuma Angsana said...

tahniah, KA pulak dah di reject tunggu reply dari nuffnang ni

Sally Yatiey said...

Tahniah. bestnya dah cash out. hee

nanakimie said...

wah,hehe...bestnya:)

Eca Dwinky Asha said...

yui..apply la juga exabytes.hehehe :)

Aishah Jahirah said...

akak xpnh cashout lg....ingat nak tgu seratus ke...hahaa tp BE pn xde...lambat lg le...

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh..nak duit raya,,haha

Sayidah Nafisah Ruslan said...

bestnya.. saya tak tahu lah bila nak terima cek dari nuffnang ni.. huhu

Zul De Alexis said...

wah nnt belanja yew..hehehe


gua x penah lg dpt kecewa giler..T_T

Bro Aim said...

pergh leh lah belanja kite..haha...dah cerai dengan nuffnang..last rm220 je..hoho

Wanieys said...

tahniah yui..bestnya boleh cashout nuff hihi

Che Rosliza Che mat said...

tahniah dear...rezeki pas raya..