tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 07, 2012

Kad raya dari 3 blogger sudah sampai

Penat tau hati ni gundah gelana bila tengok blog sendiri didatangi jembalang "malware"! Siyes, google cara nak remove. Satu pon yang tak mengena. TQ Cp bagi keyakinan untuk akak remove malaun tu.
# Ke aku yang tak faham cara penyampaian mereka?


- cute semuanya -


Seronok Jumaat lepas balik je SS ada sampul yang bisa buat diri ini tersenyum. Kad-kad ini datangya dari blogger Sayadisini, Sis Wanie, dan Ika. TQ semua. Suka sangat. Teringat nostalgia berbalas kad raya ^__^


nota kecik yui
Ada masa nanti,
akan aku cerita/kongsi
macam mana nak detect malware
dan cara removenya




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

35 dak comei sayang YUI:

Myra Jay said...

wahhh bany dah dapat Kad raya, best kan dapat ;)

Akak baru dapat 1 :D

nanieybarnieylurviey said...

xdpt langsung.. hehehe..

Salam 18 Ramadhan Yui

ros_reeza said...

kad raya menggamit memori lama :)
Ros pun ada terima jugak dari rakan blogger :)

Saya Disini said...

alhamdulillah..sampai pon

fiza said...

Bestnya...dpt kad raya ☺☺

najihahfara said...

wah seronoknya..

Mrs Velentine said...

bestnye

Aishah Jahirah said...

posto2..kad raya sampai...;p

shida'R said...

wahhhh dapat dah 3 plak tu ^_^

AnneRaini said...

akak tak sabar tunggu kad raya yui..heheh

Anum said...

ok gak kan dapat, hehe
anum dah lama x dpt kad raya

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.atie xdak kad raya :D

Masz Sidek said...

sy pun dpt kad dr sis wanieys... :D

Azee Hana said...

pewitt,dapat kad raya..hee

aTy _faRed~ said...

waaahhh..dah dapat 3 dah..akak tahun ni macam tahun lepas agak nyer..sekeping jer dari kawan india akak..huhu

IntaNBerliaN said...

mengembalikan nostalgia kan :-)

nur anis said...

best kan dapat kad raya..nostalgia sangat...

eima said...

wahhh meriah tul raya die dpt kad ....

Kesuma Angsana said...

wah seronoklah dapat kad raya yek

teratak hati said...

Bestnya dh lama tk dpt kad raya..share la yui camane nk buat klu kena malware tu..

azizah :) said...

seronok dpt kad raya dari kawan2..kenangan yg tak pernah terpadam :)

msredcheesecake said...

dah lama tak pat kad raya.... mesti best kalau dapat...

Wanieys said...

Alhamdulillah dh sampai yer yui..sama2 eheeeee

Nurul Husna Mohd Hassan said...

waa dah dapat 3 tu, jeles2. hihi

-meeSUPERGIRL- said...

wah sonok dapat kad raya ....

izz iizza said...

banyaknya dpt kad..:)

Cik Purple said...

sama2 akak.. ;) bestnyaaaa dpt kad raya.. :) cp tahun ni tak byk join segmen n GA sal kad raya ni.. untunglah.. dah dpt 3 keping kad raya.. :)

Cinta Misteri said...

Kena sedia 1 port dlm umah utk display. Msti jd tumpuan pengunjung

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnye dapat kad raye dari blogger. kite takde pun..hihi

ayut said...

l bererti dpt kad raya..mcm org syg lbh je rasa.hihihi ;p

Ardini Humaira said...

waaa 3! dni satu pon tade huuu

Puan Ira said...

nak kad raya & duit raya yui..hehehe

profmie said...

bestnya dpt kdrye..t'ingt jg sy dlu rjin hntr kdrye..n berbls kdrye..huhu

Azhafizah Md Nor said...

wah..nostalgia dapat kad raya ni kan..

aTy _faRed~ said...

jeles lagi....