tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 28, 2012

2 lagi kad raya dari rakan blogger

Kad-kad ini selamat sampai selepas pihak pos bercuti umum. Macam tak percaya still terima tapi takpe kan, masih di bulan Syawal. Suka suka sukaaaaa.




Satu kad handmade dari blogger Echa dan satu lagi dari blogger Nana. Nana sebenarnya nak bagi vaucher tiket & popcorn coz aku ada "gatal" tangan nak komen dan alhamdulillah bertuah dapat ^__^  . Alang-alang itu yang Nana bagi kad raya terus.




Cantik tulisan mereka berdua. Siyes malu dengan tulisan sendiri yang malas tahap gaban! Huahua. TQ tau korang berdua. Kad ini disimpan sebagai kenangan. Echa siap bagi macam name card. Boleh simpan dalam beg duit kan?


# Total kad raya tahun 2012 = 16 keping


- baru try buat dan besh! -


nota kecik yui
Aku ada try resepi lain
Ada sesiapa yang nak tahu?
Hihihi, lagi jimat kos dari resepi
aku kongsikan sebelum ini 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

azizah :) said...

jijah pon da dapat kad raya dari eca... belum update entry lagi..hehehe

Anum said...

best kan sweet je dpt kad raya

IntaNBerliaN said...

wah banyak tu yui dpt kad raya..

Eca Dwinky Asha said...

itu tulisan seketul2...blm nmpk tulisan doktor eca,hahaha :P

nur anis said...

hari tu posmen cuti..tunda lepas raya baru hantar surat..^__^

Kesuma Angsana said...

meriah betul kad2 raya yek tahun ni!

Myra Jay said...

Banyaknya kad raya Yui, bestnyer :)

Koktail buah tu akak buat jual masa bulan posa ritu, memang laku..hehee sebab sedap makan tika sejuk :D

Cik Puan Rara said...

dh raya pon dpt ag kad raya eh.hehehe.hmm tu cocktail buah eh yui? akk nk try buat.tp kata org xelok mkn buah n susu.hmmm

Nurul Husna Mohd Hassan said...

banyaknya kad raya yui.. :)

fruit cocktail kan? memamg best!! :)

ayut said...

hohoho..ok 16 dah..ayut kalah :p mmm..aritu ad beli time puasa koktail tu...kurang makan.cer bgtau ckit.mne tau sdap :)

syiela said...

bestnya.. ada lagi kad raya :)

PinkUmmi said...

huhu...kad raya nak bg kwn2 tak pos lg..hehehe

eima said...

dah lepas raya pun dpt kad lagi...yeya

baby lydia said...

amboi2 nk jd chef lh letew...bak sini resepi skit..*_*

Lyaa Suriany said...

wah banyak nya kad raya dieeee

Masz Sidek said...

byk betul kad raya yui.... :D

are_lin@yu said...

hehe kumpul kad raya lah tahun ni.. ;-)..salam syawal yui ;-)

Eza Boom Boom :) said...

bestnya dear. Eza pun dah selamat terima kad raya dari yui :) :). Belum buat entry lagi..

wahida said...

aku kalau kawan2 dtg rumah, mmg aku akan baut fruit cocktail sbb senang dan sedap!! hehe...

Nizam Ijam said...

nak kad raya jugak! hehe

Wanieys said...

akak pun dpt kad lepas raya hihi...bestkan dpt bayk kad raya hihi

aTy _faRed~ said...

yui...akak tak dapat agi ar kad awak..pelik gak ni..ni nak marah pos meysia nih..

shidaR said...

shida pn dpt nih dr eca xsempt nk publish gi hihihi :)

ain vanilla said...

untung la dia dapat kad raya . :'( kita tak dapat pon kad raya ..
huwaaaaa . hehehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is tahun ni sekeping ja... tu pun dah lama tak dapat kad.. hehe

Nisa Greennnpanda said...

byknye kad raye yg yui dpt.. hihi~..
bestnye..

nanakimie said...

aduyai...huduh bebenau tulisan nana tu,huhu.....

wah,banyak toi kad raya yui ye...nana siap gantungkan kad raya blogger2 bagi kat umah nana...hehe....

izz iizza said...

banyaknya kad..:)

fieda said...

16 keping byk tu yui..

Che Rosliza Che mat said...

Banyaknya...mesti seronok dapat kad raya..