tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 25, 2013

Harga murah untuk Pure Marine Collagen Gred AA & AAA

PMC atau rumpai laut yang menjadi pilihan masa kini. Jimat pun jimat. 100 gram boleh guna lebih 3 minggu. Yang aku buat 100 gram dapat 3 bekas. Masih ada lagi sampai sekarang ( boleh makan dalam 3-4 minggu )


Gred AA ( kuning ) 100 gram : RM 10
Gred AAA ( ungu ) 100 gram : RM 15

( tidak termasuk kos poslaju / pos daftar / pos domestik )


Bagi pembelian 1 kg, akan dapat harga yang lebih jimat. So, boleh lah tanya kawan-kawan dan share untuk beli. Untung dan jimat kos!


Ada yang berminat tak? Jika ada, boleh mesej atau lebih baik telefon yui 019-2331810 ( 9 pagi - 9 malam ) untuk pembelian. Terima kasih.


* Pengeposan dilakukan setiap hari Sabtu kecuali minggu pertama 
* Hanya CIMB yang diguna untuk urusniaga
* Pembayaran paling lewat jam 2.00 petang hari Jumaat
* Duit harus clear baru pengeposan dilakukan


Untuk melihat PMC yang telah dimasak dan sudah menjadi jelly { klik sini }
Campuran lain supaya lebih enak makan pmc { klik sini }
Kebaikan atau kelebihan pengambilan PMC { klik sini }
Cara nak basuh dan masak PMC { klik sini }
Untuk melihat PMC gred AAA & gred AA { klik sini }
PMC gred AA goreng tepung  { klik sini }
Perbezaan warna jenis-jenis PMC yang ada { klik sini }
Cara penjagaan PMC yang belum dan sudah dimasak { klik sini }


ENTRY BARU SCROOL BAWAH




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

47 dak comei sayang YUI:

AyueJean AJ said...

Murahnya Yui....
Yang AJ beli aritu, tak luak2 sampai sekarang...
Hehhehe...
Tak lalu nak makan yang rebus punya..
Last2 AJ buat macam kerabu tak yah, barulah lalu nak makan... =D

AyueJean AJ said...

Minta tolong LIKE boleh....??
http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/1-like-1-love.html

Nyue said...

wow murahnye....

heheh..nyue xbleh nk mkn..
tu xexcited nk beli..hehehe

are_lin@yu said...

ayu xpnh try lg ;)

Fieda Rafli said...

kak fieda rasanya tak boleh telan mende ni..sbb adik ipar kata ada bau sikit kan..

BUNDA a.k.a KN said...

tak nak berbau masa rebus letak daun pandan macam kita rebus agar2 tu...bunda selalu buat camtu..

Hanim Irsyad said...

tak pnh cuba mende ney. tapi tgk ramai yang gune. mihmih.

azizah :) said...

alamak..tak pernah cuba benda ni..huhuhu

IntaNBerliaN said...

akak xpnh try.. tp tingin.. hahha.. skrg ni dah byk sgt duk telan mcm2 vit.. kne bg hbs baru hubby akak leh bg beli benda lain.. hihii

ayut said...

PMC ke yui....tak pernah lg survey utk yg ni.. :)

Aien said...

nak try beli.tp boleh bg sket penerangan tak psl benda nie.Follow u..harap boleh follow balik.tq:-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpenah try lg..tp ramai kata bagus

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..k.atie pon xpernah try gak...skrg ngah mkn vit jer :)

Mrs Lurve said...

yui...akak nak tnya nie, since akak preggy skrg..kalo dlm pantang dan susukan baby nti, boleh mkn x? ada pe2 kesan x?

nuyui a.k.a miss YUI said...

Sis mrs lurve

Wanita selepas bersalin tidak digalakkan makan rumpai laut hingga selepas 2 bulan bersalin baru boleh consume semula.

nuyui a.k.a miss YUI said...

Sangat Disarankan Untuk Mereka Yang:
Mempunyai masalah kulit (menghapuskan jerawat muka/badan, kudis dan kegatalan)
Mempunyai luka akibat kemalangan/pembedahan untuk mempercepatkan penyebuhan kecederaan.
Warga emas, sakit atau uzur kerana ia dapat memulihkan tenaga tubuh. Pengambilan Kolagen mentah ini secara teratur dan berterusan memberi impak yang sangat positif, menjadikan kulit tubuh dan wajah lebih licin, halus, lembut dan cerah. Pori-pori kulit wajah lebih kecil dan wajah nempak lebih lsegar bermaya. Kolagen ini juga boleh dibuat masker untuk wajah dan tubuh. Bagi ibu hamil, pengambilan kolagen membuatkan kulit bayi yang bakal dilahirkan lebih cantik, sihat dan cerah.

El-Janna said...

xppena tryyyyyy :(

Nasuha said...

Jom! Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

Nasuha said...

Jemput join segmen saya y pertama http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html . Jom! :)

wahida said...

ada beli ngan kawan ofis..tapi sampai sekarang duk simpan lagi...tak buat2 lagi...mcm scary lak nak mkn...huhu...

Aishah Jahirah said...

akak pun baru nk try PMC...kulit sensitif la yui...yui dah lama guna eh...ok ke?

Seneorita Baharin said...

wahh murahnya sis jual...hrtue my mom beli 100g rm18 kot kwn die jual..huhu..kalo tau beli kat nuyui pun xpe....kena bagitau kt my mom neh...

blueberry kiwiey said...

nice blog ! btw jum follow blog sy jgk .
http://bluberrykiwiey.blogspot.com TQ :))

lizz said...

waa cam best jer...tak pernah try...

birthday party said...

menariik artikelnya salam kenal yaaa :D

nn lylyn said...

bagus bniaga =)

shera haifa said...

wahh bisnes masyuk nie. mana yui dapat stok kering rumpai laut eh?

Khairul Zamri said...

murah nie tgok kt fb cam mahal cikit.. wat banner laa leh tempek kt blog sy :p

Shida Radzuan said...

yui sbnarnye PMC ni panas ke sejuk eh??

TiranaAduka said...

salam yui..
wah promosi ni....
erm....
TA lum try lagi....

p/s
maaf yui lama ta tak masuk sini...
TA mengguruskan bonda TA dan anak-anak TA...syukur alhamdulillah kini hampir sembuh semuanya....
Thanks yui sudi singgah walau yui bz...

TiranaAduka said...
This comment has been removed by a blog administrator.
huny madu said...

ada kengkwn ckp bagus tp kite xpenah try lg

missGogreen said...

ramai yg ckp sedap..tp belum pernah cuba...teringin la plak..heeee
jemput semua join 1st GA saya..adiah menarik menanti,disamping dpt tlg sy :D

syiela said...

tak pernah try,.. dorang cakap buat kerabu pun sodap!

Kesuma Angsana said...

slm singgah bila sakit sedikit kebah. TQ doanyer ye

Khairul Zamri said...

kenapa sy sorg je laki yg komen kt sini?

new hope said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

Amanina said...

Tak penah makan lg... ok tak?

Ena's Palace said...

wah da bisness yer..moga berjaya
sy pun ada beli dr ank buah...beli yg da siap rebus tu..lagi senang..heeee

IntaNBerliaN said...

yui, nanti akak blik cemor, akak inform yui ek.. sbb akak nk beli.. hihii

akak dh try guna tp yg ni kwn bg, nanti dh hbs nk beli dgn yui :)

Rara Nasiha said...

haritu ada kawan baru je beli pure marine ni. Teringin nak cuba. Tapi tu la, tak biasa kan makan ubat-ubat macam ni.

nadia said...

ramaiiiii yang cakap produk ni bagus kann! :)

Lyeen De Syifa said...

lyeen dah guna...mmg berkesan..

Cik Nur™ said...

Hari tu order dengan member..
dia ke sabah.. :)

Mrs Velentine said...

murah..Kak MV pun jual..tapi permintaan tak banyak..

ahmad hazwan said...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
Kepada yang berminat untuk membeli rumpai laut gred AAA (Ungu) atau gred AAAA (Hijau)
Sila call/sms?whatsapp saya ditalian 011-26284226
Harga :-
Gred AAA (Ungu) RM 10 100 Gram
Gred AAAA (Hijau) RM 15 100 Gram
Harga diatas termasuk kos penghantaran
Terima kasih admin