tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 24, 2013

10 yang terpilih untuk GA Julai 2013 Nurul Yui - Kad Hari Raya 2013

Setelah senarai nama peserta dikeluarkan dengan rasa rendah diri daku maklumkan 10 insan terpilih untuk mendapat kad hari raya 2013 dari Nurul Yui ialah




30, 11, 5, 2, 19, 27, 8, 20, 14 & 7

Senarai peserta { sini }


Kepada 10 orang ini, sila beri maklumat anda seperti NAMA PENUH & ALAMAT LENGKAP serta NO PESERTA di emel fashanusha@gmail.com dengan tajuk GA Julai 2013 Nurul Yui sebelum 12.00 tengahari Jumaat untuk urusan pengeposan. If sempat boleh sampai sebelum raya, kalau tak lepas raya la naaa dapat tu. Minggu ini aku akan pos.


Terima kasih kepada mereka yang sudi sertai GA Julai 2013 Nurul Yui - Kad Hari Raya 2013. InsyaALLAH ada rezeki bulan depan pula GA lain bakal menyusul seperti yang dijanjikan awal tahun dahulu =)


* Selepas 12.00 tengahari Jumaat tiada emel dari yang terpilih, insan lain bakal dipilih


Update : Yang bertanda contoh   dah bagi detail




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

wawa syaida said...

congrats pada yang bertuah :)

Myra Jay said...

Yeayy, no akak ada..heheee :)
Ok nak email :D

Rapunzeel Cikilolo said...

alaa takde rezeki la...

azizah :) said...

ehh ada pulak nombor jijah di situ..hee tq yui!

Deqla Manjew said...

alaa.. x dpt la.. hukhuk.. tahniah buat yg dpt tu eh.. jeles ai.. hihi..

shaFazie said...

TQSM yui...
azie dah email :)

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

eima said...

tahun ni ai tak dpt kad raya yui ...sedey

^^eKaTiKaH^^ said...

ala kak, kite tak sempat nak join. sedihnya... huu

tahniah bg mereka yg menang :D

:: Cik Viva :: said...

Dah lama tak dapat kad raya...hhuhu

Mrs Velentine said...

tahniah pada yang menang

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah kepada yg menang..

Tihara said...

alhamdulillah, tahniah semua :)

diana said...

ala...takekna pulak..jheehe

Nisah Idham said...

tahnaih for those yang menang. akak tumpang hembira utk anda.

Salam #15 Ramadhan sis :)




Ain Syahirah said...

Alhamdulillah, no.20..
Thanks kak Yui!!
Tak sabar nak tengok kad raya kak Yuii :D

Rosmiza Ali said...

Tahniah kepada mereka yang berjaya dapat kad raya dari Yui! ^^,

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam yui..nama k.atie xder laaaa.Eh!K.atie lupa la nk join rupanya..hikhik(jgn marah yu..akak gurau jer)

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. name fifi ade ye? no 30.. tak sangke.. tq yui..

tahniah semue..

Mimi Azirah said...

tahniah kpd pemenang